Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suuuunita

iPod-kto wie?

Polecane posty

Gość Suuuunita

Może ktoś wie o co w tym wszystkim chodzi otóż jak wrzucam zdjęcia to nieodczytuje ich tylko wyświetla błąd formatowania o co chodzi?podobnie z niektórymi piosenkami a spróbowałam filmik wrzucić niby wszystko ok ale potem go nie było w folderze jak powtórzyłam czynność to był komunikat czy zastąpić orginał więc gdzieś jest tylko gdzie?.Pomóżcie!

Gość no to rzuc
nie mam pojecia

nie wystarczy,ze wrzucisz zdjecia czy filmik do folderu. Musisz miec odpowiedni program- iTunes! I przez niego wgrywasz sobie zdjecia, filmy czy muzyke! Na poczatku to troche skomplikowane, ale po pewnym czasie nabierzesz wprawy :)

Gość Suuuunita
no dzięki serdeczne już ściągam

Gość Nelll
ja czy ona - a czy znasz dobrze obsługe ITunes? Zdjecia wgrywam bez problemu, ale za to z filmami czy teledyskami jest gorzej. i nie wiem o co chodzi, po prostu filmów mi "nie przyjmuje". znasz sie na tym trochę?

Nelll-> No niestety w tej kwestii zbytnio nie pomoge Ci, bo ja mojego iPoda uzywam jedynie do sluchania muzyki:) Ale teraz w sumie zaciekawilas mnie z tymi filmami..pokombinuje to moze dojde do tego i dam znac :)

Gość Nelll
ok, jasne. może odkryjesz inne możliwości IPoda, to takie fajne urządzonko :) ja wczoraj nawet znalazlam polską instrukcje do Ipoda 30GB i bede ją studiować a na pewno jest wzmianka o filmach. ciekawe, zobaczymy. :)