Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalista235

Kilka pytań odnośnie cilest

Polecane posty

Gość Kalista235

Dzisiaj byłam u ginekologa i przepisał mi cilest,mam w związku z tym kila pytań do dziewczyn które je biorą: 1. czy przytyłyście po tych tabletkach? 2. czy dobrze sie po nich czułyscie? i ogólnie czy miałyście jakies problemy czy wszystko było ok.Sorka jesli powtarzam temat. Pozdrawiam:)

Gość Kalista235
i czy można palic? mój lekarz niestety mi nic nie powiedział a ja ze stresu zapomniałam sie o to spytac:/

Gość motylek16
ja brałam cilest przez 3 miesiące jakies półroku temu i moge powiedzieć tyle, że przytylam, ale z takich czy innych względów, jadłam również wiecej (nie mówie że to był wpływ tych tabletek, trudno mi powiedziec). czułam się ogólnie nieźle, bolały mnie piersi (urosły mi, ale generalnie to wszędzie mi urosło ;) ), jedyny problem był taki, że ponieważ brałam je wieczorem, a czasem zdaża się wyjść na impreze czy do kina, potrafiłam dostać strasznej biegunki. nie wiem jak to było powiązane z tabletkami, ale zawsze kiedy nie spałam to tak było. do skutków ubocznych to jeszcze dodam czeste wzdęcia. a tak to chyba było wporządku. nie odczuwałam potrzeby ich zmiany w każdym razie ;) pozdrawiam