Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gierappaa

zycie uczuciowe

Polecane posty

Gość gierappaa

hej mam do was glupia sprawe ale musze kogos o to sie spytac ..:( tylko prosze bes glupich tekstow:( chcem zebyscie mi cos doradzili bo niewiem co juz robic wiec tak niewiem zabardzo od czego zaczac... jestes dziewczyna i wogle nie mam powodzenia u chlopakow :( duzo kolegow mowi ze jestem ladna nawet niektore kolezanki...ale jakos nie biore tego do siebie bo niemoge znalezc se chlopaka mam moze z jakiegos jednego na rok!:( jak gadam z jakimis chlopakami to mam uczucie ze oni niechca zemna gadac cos mam w sobie takiego ze ich odpycham od siebie:( albo krece z jakims to po paru dniach koniec:( moje kolezanki niesa zbyt ladne ale za nimi chlopcy ciagle sie uganiaja albo moja siostra ma jednego za drugim a ja?nikogo prosze doradzcie mi cos bo mam juz tego dosc ze nawet nie moge se pogadac z kolega ani miec jakiego chlopaka to jest juz dobijajace:(

Gość a po co Ci chłopak
No nie uganiaj sie za facetami,jestes dziewczyna i miej swój honor

Gość vega16
nie wiem ile masz lat ale załóżmy że wiesz o co chodzi , mogą być przyczyny różne , np masz nieładne zeby , lub oddech nieprzyjemny , to odrzuca , lub jesteś zbyt natarczywa , lub zaborcza , sama sie zastanów , ale jeśli jesteś młodym dzieckiem to miej chłopców w nosie i mysl o nauce bo to teraz jest ważne , koniec roku przeciez

Gość rada x 777
najpierw zdobądź wykształcenie, równolegle uprawiaj jakiś sport np. narty, pływanie, naucz się dobrze tańczyć, dużo czytaj lieratury popularno-naukowej, wtedy będziesz miała temat do dyskusji i pokazania np. swego wysportowanego ciała. W przeciwnym wypadku pozostaniesz niezauważoną "gąską" bez powodzenia. W związku z tym zapraszam Cię na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Są tam zagadnienia typu sportowego i filozoficznego, którymi każdemu chłopakowi buzię zamkniesz. Powodzenia i do roboty. Hey. Napisz jak poszło, adres na www.

Gość yka
problem jest w Tobie samej. z takim podejciem nikomu by sie nie udało. za duzo myslisz o tym, zeby spodobać sie chłopakowi, za bardzo tego chcesz i dążytsz do tego, zapominając o naturalności. przystopuj, facet wyczuje nerwowe zachowanie i po prostu sie umyje bo bedzie mial wrazenie ze albo Cię męczy, albo jesteś beznadziejna. nie czekaj na to i nie szukaj faceta na siłę, bo stare powiedzenie, ze miłosc przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie to święta prawda ! p.s. ten temat nie pasuje do tego działu, czy mi się tylko wydaje? ;)

Gość rada x 777
musisz wiedzieć, że życie to nie tylko uczucie zwane miłością i znajdujące finał w seksie. Musisz również wiedzieć, że każda miłość prowadzi do seksu, lecz nie każdy seks do miłości. Twoja siostra przypuszczalnie ma powodzenie w zaliczaniu chłopaków ale nie w miłości, zresztą spytaj ją o to, lub sama zaobserwuj.

Gość podejrzewam
że jesteś jeszcze dzieckiem w okresie dojrzewania, stąd takie niedowartościowujące marzenia. Musisz poczekać aż dojrzejesz fizycznie i psychicznie a przede wszystkim intelektualnie. Na taką "gadzinę" jak chłopaki masz jeszcze czas, chyba, że marzy Ci się praca w Agencji; no to już Twój zasraany wybór. Dziwki też są potrzebne i muszą z czegoś żyć.