Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar nocy letniej

wakacje z chlopakiem i rodzicami

Polecane posty

moi rodzice wymyslili sobie, ze na wakacje wezma mnie i mojego chlopaka (nowopoznanego) do jakiejs dziczy na odludziu. problem w tym, ze ja tego nie chce z kilku powodow: - rodzice maja tendencje do nasmiewania sie ze mnie, upokarzania mnie w towarzystwie, wytykaja moje wady, opowiadaja naokolo, ze kiedys bylam gruba, ile wazylam i takie tam -czesto sie kloca ze soba -ojciec bywa agresywny i chamski, pokrzykuje na mnie, na mame i na rodzenstwo chcialabym ten czas spedzic w spokoju, ale wiem, ze sie nie da, ze beda niesnaski. no ale mama sobie ubzdurala, ze chce ten czas spedzic z dziecmi:( tak w gole to pochodze z tak zwanego "dobrego domu" i jestem pukladana dziewczyna. moj chlopak nieswiadom tego chetnie sie zgodzil i cieszy sie na ten wyjazd. nie zna rodzicow, bo mieszka daleko. widzial sie z nimi tylko raz jak byli bardzo mili i fajni gdyby nie te "drobne" mankamenty, tez chcialabym tam jechac co robic?

Gość ...........oj............
mogłaś się w ogóle nie zgadzać na ten wyjazd, ale jak już powiedzialaś chłopakowi to po ptokach

Gość ...........oj............
ps. wakacje z chłopakiem i rodzicami yyyyy coś mi tu smierdzi ps2.nie ten dział, uważaj żeby cię nie skasowali

oj przepraszam, rzeczywiscie pomylilam sie