Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

34 Księżniczka

Chrapanie w ciąży i po ciąży. Ratuknu!!!

Polecane posty

Cześć . Mam trochę nietypowy problem, który mnie troche krępuje. Może ktoś będzie umiał mi wyjaśnić. Otóż od kilku dni jestem mamą slicznej dziewczynki. Mój problem dotyczy tego, że pod koniec ciąży (jakiś miesiąc) zaczęłam głośno i donośnie chrapać. Ja facet. Myslałam ,że to może przejdzie po porodzie, ale teraz jest jeszcze gorzej. Po prostu koszmar. Nie muszę mówić że chodzę ja niewyspana, mój partner no i strasznie mi wstyd. To nie jest pochrapywanie tylko donośne chrapanie. Nigdy wcześniej nie zdarzało sie tak ( przed ciążą) jeśli już to delikatnie i8 tylko czasami.Co może być przyczyną? Czy jestem odosobniona? Czy to minie? Bardzo proszę o pomoc. Az mi sie dziś płakać chciało jak kolejny raz rozdrażniony partner poprosił mnie w nocy żebym przestała. Zresztą sama sie od tego tez budzę.To naprawdę problem. Szczególnie dla kobiety

Gość w tej kwestii
ja też tak miałam, bardzo dużo przytyłam i od tego chyba był jakiś ucisk, nawet po porodzie. przeszło mi to stopniowo, zaczęłam chudnąć i ciszej spać. moim zdaniem to żaden wstyd, nosiłaś pod sercem przez 9m miesięcy Wasze dziecko, wszsytko się trochę poprzesuwało, mialaś ucuśniętą przeponę, płuca, żoładek i jelita... coż... taka fizjologia. To minie :)

Gość tez ta co w ciązy była
Wiele kobiet w ciazy chrapie.Spowodowane jest to waga(masą)ciała. Jak zaczniesz chudnać to i Twoj problem zacznie znikac.

Dzięki. W tej chwili mam ok8 kg wiecej niż przed porodem. Wydaje mi sie że to niedużo stosunkowo. Może ktoś jeszcze mnie pocieszy, podzieli się doświadczeniem?

Gość zatroskana
ja tez zaczelam chrapac... przytylam 7 kg :)

Gość Diana25v
Moi Mili. Mój mąż chrapał od paru lat. Myślałam czasem, że go uduszę :) Co noc musiałam go budzić żeby przestał chrapać. Często szłam do salonu na kanapę bo nie dało się wytrzymać. Pomyślałam, że może są jakieś tabletki czy coś innego na to chrapanie. Koleżanka z pracy poleciała mi stronkę z której zamówiła dla swojego i ponoć zadziałały. Postanowiłam kupić mojemu. Byłam sceptycznie nastawiona. Po paru dniach cisza. Niesamowite. Polecam :) Tutaj macie link do tej stronki. http://www.croc.link/5lR

Gość Wiki_33
Próbowałam już wielu metod/sposobów/leków , ostatnio zaczęliśmy stosować lek ze strony http://leknachrapanie.pl i widać a raczej słychać widoczną poprawę, chrapanie ustaje z dnia na dzień

Przejdzie z czasem. Ja chrapalam okropnie w pierwszej ciazy i pozniej przeszlo z czasem. Teraz znowu jestem w ciazy i chrapie tak, ze potrafie siebie obudzic :)

Gość gość
Też miałem problemy z chrapaniem, na moje dolegliwości pomógł mi snoran plus z tej strony http://nplink.net/8ab8ph7O , serdecznie polecam wszystkim którzy mają podobny problem.