Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graża22

penis mojego chlopaka

Polecane posty

Gość graża22

Dziewczyny moj chlopak ma penisa innego niz dotad widzialam. napletek nie okrywa mu calego konca, tylko jest jakby zsuniety poza zoladz. Nie mam w tym doswiadzcenia!!! Blagam napiszcie czy widzialyscie juz takiego i czy to normalne? Czy trzeba go jakos nawilzac

Gość a gdzie Ty zagladasz
chłopakom co????juz byś chciała go do cipki pchac fuj wy baby to macie jakies takie tendencje pchania wszystkigo do cipki

Gość nigdzie nie patrz
to bezwstydne chłopak ma prawo do swojej stulejki,a Tobie nic do tego

Gość graża22
w dodatku leci z niego jakiś zielonkawy mocno cuchnący płyn? czy to normalne?

Gość asddfdfdf
leee nie wyobrazam sobie zeby moj facet mial takiego

Gość graża22
dlaczego tutaj nie można zadać poważnie pytanbia żeby jakaś świnia sie nie odezwała. To nie jest stulejka, o ktorej czytalam ale jakby krotszy napletek. Dziewczyny odezwijcie sie bradzo prosze!!!

Gość co Ty sie
jakims penisem interesujesz???patrz na swoja cipke

Gość o rany jak nie ma stulejki
tylko krótszy napletek ale wszystko działa :) jak powinno to nie masz co się przejmować taka widocznie jego uroda :)

Gość o rany jak nie ma stulejki
a co do nawilżania to nie wiem o co ci chodzi? w czasie stosunku nawilżają twoje soczki + ew. lubrykant a poza seksem to chyba jego problem że ma wysuszoną "cerę" - o swoje strefy intymne też chyba dbasz sama a on nie wklepuje ci tam kremu :)

Gość i jeszcze pytasz sie
dziewczyn o kutasa????one maja cipki wiec niczego ci nie powiedza:)

Gość habaka
penisy bardzo roznia sie od siebie, tak jak kobiece piersi-jedne sa takie, a drugie zupelnie inne. podejrzewam ze z twoim chlopakiem wszytsko wporzadku, tylko jego maly jest inny niz dotychczas widzialas czy to na zywo czy na zdjeciach/filmach. a moze znajdz w internecie podobnego i wklej link? bo bez zdjecia to ciezko sobie wyobrazic

Gość no to ładnie
baby o kutasach rozmawiaja ,jakby nie miały swoich cipek,tym sie interesujcie

Gość nie wiem kto tu jest świnia
ja tam w majtki nikomu nie zaglądam

Gość graża22
Poszukam Habaka i posle fotke. On poprostu ma caly czas odsłoniętą żołędź. Poza tym żołądź jest jakby grubsza ot trzonu. Mnie się podoba , ale pytam bo jestem ciekawa waszych doswiadczeń, bo dotąd nie widziałam takiego,. Nie mam dużego doświadczenia.

Gość jakiego naszego doświadczenia
my mamy cipki a nie fiuty

Gość habaka
czekam na zdjecie, jesli to taki o jakim mysle to takiego mial moj byly chlopak i tez mi sie on podobal:) a odslonieta zoladz ma takze w zwisie?

Gość graża22
tak wlaśnie w zwisie

Gość hhhhhhhhaaaaaahhaaaaaaa
faceci co sie tak oburzają-pewnie mają jakieś kompleksy hahhaa

Gość co za potworna
rozwiezłosc baby o fitach gadaja,wstyd i ochyda jak mozna męzczyzn tak obgadywac i jeszcze im w majtki zagladac masakra

Gość 999999999999999

Gość graża22
Habaka, znalazłem wreszcie zdjęcie takiego podobnego. Zobacz stronę foreskin coverage index - "mój" mieści się pomiędzy pozycją CI 3 a CI 4 oczywiście w zwisie. Co ty na to?

Gość to nie twój
a co Ty masz tez fiuta???hmmmmm

Gość podejrzewam
stulejka w zasadzie nie przeszkadza kobiecie w uzyskaniu orgazmu, więc to nie problem dla Ciebie.Stulejka wręcz uniemożliwia mężczyźnie ejakulację i orgazm; taki mężczyzna może "zarżnąć "kobietę samemu nie uzyskując satysfakcji seksualnej. Problemem dla Ciebie jest ten dziwny , cuchnący płyn, jeśli to nie sperma to musi być patogenny. Zatem może Cię zarazić jakąś chorobą. Radzę natychmiast iść do lekarza wenerologa. Czy widziałaś jego wytrysk nasienia? Czy nasienie ma inny kolor i inny zapach? Jeśli tak to tylko do lekarza a nie dziecinne prośby o radę tu na Forum. Po wyleczeniu ew. choroby zajrzyj do t. "Fizjologia i filozofia seksu" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl lub alternatywnie www.lechrk.republika.pl

Gość graża22
ale ja nie chce orgazmu,mam sztucznego członka jest o wiele lepszy,chce mu tylko possać żeby i on miał jakąś przyjemnośc:)

Gość dla matek chłopców i mężczyzn
Stulejka i profilaktyka. Uwzględniając wiele różnych opinii na ten temat, należy zaproponować rodzicom poniższy algorytm postępowania w zakresie pielęgnacji chłopców: Do ukończenia pierwszego roku życia chłopca w żadnym przypadku nie próbujemy odsuwać napletka. Przez pierwsze miesiące lub nawet lata życia chłopca mastka sklejająca napletek z żołędzią powinna ulegać powoli samoistnemu wymywaniu i rozpuszczaniu. Zabiegi higieniczne ograniczamy do codziennej kąpieli, obmywania prącia z zewnątrz (bez ściągania napletka) i dbania o to, aby nie doszło do zakażenia napletka lub cewki moczowej resztkami kału. Po ukończeniu 1 roku życia co dwa, trzy miesiące próbujemy w czasie kąpieli ściągnąć chłopcu napletek. Uważamy, żeby czynność tę wykonywać bardzo delikatnie i nie sprawiać dziecku bólu. Jeżeli ściągnięcie napletka powiedzie się, żołądź wymywamy dokładnie z resztek mastki. Jeżeli do ukończenia 3 roku życia nie uda się zsunąć chłopcu napletka, powinno się zasięgnąć porady urologa lub chirurga dziecięcego. Wyłącznie specjalista może ocenić, co jest powodem zaistniałego stanu - sklejenie napletka z żołędzią czy stulejka. W pierwszym przypadku lekarz dokona odklejenia napletka, a w drugim prawdopodobnie zaproponuje leczenie chirurgiczne. Oba zabiegi wykonuje się u dzieci w znieczuleniu, zabieg usunięcia stulejki - bezwzględnie w znieczuleniu ogólnym. W niewielkim procencie przypadków lekarz może zadecydować o próbie podjęcia leczenia stulejki sterydami (podawanymi w maści). Leczenie takie jest możliwe wyłącznie u małych dzieci (odpowiednia podatność skóry na leki hormonalne) i tylko z lekką stulejką (niewielkim zwężeniem ujścia napletka). Mimo, że pozwala uniknąć stresującego dla dziecka zabiegu chirurgicznego, nie daje jednak gwarancji pełnego wyleczenia i zwiększa prawdopodobieństwo wystąpienia tej patologii w późniejszym wieku. Pamiętajmy, że im wcześniej poddamy dziecko zabiegowi, tym będzie on dla niego mniej stresujący i bolesny. Bez względu na wiek chłopca powinniśmy natychmiast udać się do urologa lub chirurga dziecięcego w przypadku wystąpienia stanu zapalnego (opuchnięcie prącia, zaczerwienienie). Lekarz prawdopodobnie dokona odklejenia napletka i zleci dalsze leczenie antybiotykiem w maści. Bardzo ważne w profilaktyce stulejki są właściwe nawyki higieniczne. Po odklejeniu napletka (samoczynnym lub przez lekarza) pamiętamy, aby codziennie przy każdej kąpieli odsuwać dziecku napletek i wymywać żołądź z resztek mastki i moczu. Chłopca uczącego się samodzielnie załatwiać, instruujemy, że przy każdorazowym oddawaniu moczu należy odsłonić żołądź. Nawyk ten dodatkowo zapobiegnie powstawaniu stanów zapalnych narządów płciowych, odkładaniu się nadmiaru mastki i ponownemu sklejeniu napletka z żołędzią. Starsze dzieci, samodzielnie myjące się, instruujemy o konieczności codziennego ściągania napletka i wymywania żołędzi. Często u chłopców i mężczyzn, którzy nie odciągają napletka przy oddawaniu moczu i nie wymywają żołędzi podczas codziennej kąpieli, dochodzi do powstawania stanów zapalnych, spowodowanych odkładającą się mastką, wymieszaną ze złogami rozkładającego się moczu. Są one bezpośrednią przyczyną bliznowacenia napletka i powstawania stulejki wtórnej. Mastka i złogi rozkładającego się moczu są idealną pożywką dla bakterii. Mężczyźni tacy w sposób szczególny są narażeni na wystąpienie raka prącia, a ich partnerki seksualne - raka szyjki macicy.

Gość penisowy men
miałem coś podobnego, niby nic a gdy poszedłem zbadać okazało się... trzeba było usunąć to bardo bolesne i strasze radzę iść jak najszybciej do lekarz im szybcie tym lepiej

Gość Agra21
Dziewczyno weź znajdz sobie chłopaka z normalnym fiutkiem ładnym bez stulejki i pachnącym bo to tragedia co ty mówisz. Albo Zmuś swojego do zabiegu na stulejke i jemu to wyjdzie na dobre przynajmniej będzie miał normalnie wygladającego i higienicznego penisa...