Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarekMosch

Prosze o rade, jak kobiety na to sie patrza ?

Polecane posty

Gość DarekMosch

Potrzebuje wyjasnienie, jest taka situacja, moja dziewczyna pracuje w sklepie i niektorzy klienci to sa z biura gdzie ubieraja sie bardzo elegancko i sama mowila ze niektorzy sa bardzo przestojne. Sam nie jestem jakis brzydki ale tak na oko to ogolnie sam powiedzialbym ze sa lepszy odemnie. Kiedys ja zapytalem czy ona by umowila sie z kilkoma gdyby nie bylismy razem, ona nie mogla powiedziec ze nie, tylko mi odpowiedziala ze nie wie co by zrobila w takiej situacji. Czy to znaczy ze ona ich zauwaza i jakos reaguje na nich ? Prosze o zdanie od kobiet, jak wy to widzicie. Ja osobiscie to jestem zadowolony z tego co mam w mojej dziewczynie i nie reaguje na dziewczyny bo mam wszystko w jednej osobie. Czy mozliwe ze tak samo maja kobiety, czy zawsze wam sie spodoba ktos tak po trochu jak jest np bardzo przystojny ?

Gość zapryszczONaa
ale jakbys nie mial dziewczyny to bys reagowal na inne , wiec w czym problem? on ci odp. ze jakby ciebie nie bylo to wtedy by skorzystala przeciez

Gość rany
To, ze któryś z nich jej się podoba nie oznacza, że zaraz by mu wskoczyła do łóżka, albo inaczej.... nie oznacza to, że zaraz zamieniłaby Cię na lepszy model. To nie grzech, że którys jej sie podoba, przecież nie będzie zamykała oczu jak taki przystojniak wchodzi do sklepu....

Gość DarekMosch
Jestem z Norwegii ale mam rodzicow polakow, chyba poznalasz ze to nie jest moj pierwszy jezyk, wpadlem na forum z innej strony internetowej

Gość DarekMosch
Czy to nie to, ze jak ona zauwaza innych to nie mysli tylko o nas i moze ma jakies takie pierwsze reagowanie na innych facetow jeszcze ? Nie rozumiem tego u kobiet :(

Gość Mathylde
Glupie pytanie, czyzbys byl chorobliwie zazdrosny ? Mam super faceta ale zwracam uwage na innych, ale to nie znaczy ze mam ochote od razu sie z nimi umawiac, po co, jak mam faceta

Gość DarekMosch
No to na co masz ochote ? Jak zwracasz na nich uwage to cos w tym jest ?? Tu jest problem, nie moge sobie tego przetlumaczyc i to mi przeszkadza w zwiazku, czasamy nie moge myslec na przod i wyobrazam sobie ze kiedys cos moze sie wydarzyc i jeden z nas czegos glupiego zrobi.

Pewnie gdyby sie z nimi chciala umawiac to by sie umawiala, wiec jesli tego nie robi to znaczy, ze woli Ciebie. Nie zadreczaj sie gdybaniem, bo do niczego dobrego to nie doprowadzi.

Gość DarekMosch
"Nie zadreczaj sie gdybaniem", wiem ze masz racje calkowicie. Problem sie zaczal kiedy to wszystko wyszlo w glupiej rozmowie miedzy nami, i teraz nie moge sobie dac spokoj z tym. Skoro powiedziala ze by sie umowila to dla mnie znaczy ze cos widzi w nich :( :( Tak jakby chciala mi powiedziec ze latwo by kogos innego sobie znalazla i jeszcze do tego kogos duzo ladniejszego. Jest miedzy nami dobrze ale od kad pamietam to jakies watbliwosci mi daje, jakis maly powod do zazdrosci, to moze dziala dobrze na innych facetow ale dla mnie to tylko znaczy ze nie jest calkiem ze mna.

Gość Po prostu jestes
zakochany i bardzo zazdrosny, to normalne, kazdy z nas to przechodzil i przechodzi :-D Powiem tobie tak. Wiadomo, że są faceci przystojniejsi od mojego, może lepsi, którzy mają więcej forsy, ale ............. na pewno nie zamieniłabym mojego faceta na innego, nawet wtedy gdyby był cały ze złota. Wiadomo, że niejeden facet inteligentny, przystojny ... podoba mi się i to bardzo, ale ... podoba mi sie i już( tak jak np. jakaś dziewczyna tobie, która widzisz na ulicy) to nie znaczy, że chcę z nim byc, o nim marzę ... kocham mojego faceta i koniec kropka ... Powodzenia

Gość bvcmjhkhlhv
Na aparycje zwracam uwage, lubie patrzec na atrakcyjnych facetow a i na kobietach zawieszam oko, bo to rzadkosc, wbrew pozorom

Gość a facet to niby
nie ogląda się za każdą dupą jak ma dziewczynę popatrz sie na siebie :P

Ale co chciales, zeby Ci odpowiedziala na pytanie: \"Czy jakbysmy nie byli razem, to umowilabys sie z jakims klientem?\". Miala odpowiedziec: \"Nie kochanie, pozostalabym do konca zycia samotna\", przeciez to by bylo oczywiste klamstwo. Odpowiadajac \"Nie wiem\" powiedziala najszczersza prawde, bo skad moze wiedziec co by bylo w takiej sytuacji? Za bardzo sie przejmujesz i dopatrujesz problemu tam, gdzie go nie ma 🖐️

Gość DarekMosch
Okay, dziekuje za mysli i rade, wiem ze to co mowicie to prawda, niektore rzeczy to czlowiek musi zakceptowac :( nie jest latwo ale musi tak byc pozdrawiam

Gość Myślę że ..............
przywiazujesz wagę do bzdur i niepotrzebnie zadajesz wybacz, ale dziecinne, smieszne pytania ... Wiem jestes zazdrosny, ale ważne jest, że ona ciebie nie okłamuje ... doceń to, widocznie tez ciebie kocha, powodzenia ...

Gość gość
fajnie