Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alisha

jak wrócić do naturalnego koloru włosów????

Polecane posty

jestem z natury szatynka, od 4 lat farbuje sie na miodowy blond ale coraz bardziej wlosy mi wypadaja, sa zniszczone mimo uzywania odzywek itd. w dodatku je prostuje... chcialabym zeby byly zdrowe i planuje zaprzestania farbowania. nie chce chodzic z odrostami wiec moze macie jakies rady?

Chyba jednak musisz uzbroić się w cierpliwość. Skoro włosy i tak już wypadają, są osłabione, nie ryzykuj już z żadnym chemicznym środkiem. Poczekaj aż odrosną, a jak się komuś nie będą podobały Twoje odrostuy, to powiedz, żeby nie wciskał nosa w nieswoje sprawy. A właściwie włosy ;)

Gość dumne i zarozumiałe
włosy wypadają z nadmiernej zazdrości;) coś w tym jest:) jak widzę

Gość dumne i zarozumiałe
wracamy do blondu:) od zawsze byłas głupią, po co się kryłaś za czarnymi włosami:)

hehe przeciez nie wracam do blondu tylko chce od niego uciec. jestem szatynka farbowana na blond. a moze przefarbowac sie na ciemny kolor tak zeby roznica miedzy nim a odrostami byla mniejsza i tak odczekac az odrosna na calej dlugosci?

Gość telewizornia
ja bym lekko przyciemniła, tylko trzeba uważać , żeby nie przesadzic w drugą strone - a potem to już czekac az odrosną

jest cos takiego jak zmywacz koloru. jednak musiałabyś spytać w zakładzie fryzjerskim czy to nie pogorszy twojego obecnego stanu włosów.. sama nie eksperymentuj, idź lepiej do fachowców.

Gość telewizornia
ten zmywacz koloru jest jeszcze bardziej inwazyjny niż farba

Gość dumne i zarozumiałe
nie ma takich odrostów jak się uzywa szamponu:) i włosy sie tak nie niszczą! szampon szampon!

Zafarbuj włsoy szmaponem koloryzujacym w Twoim naturalnym odcieniu:-)Ja tak kiedyś zrobiłam gdy chciałam zlikwidować jasne pasemka,nałozyłam szampon w moim naturalnym kolorze,po szmaponie nie ma odrostów,włosy się nie niszczą tak jak po farbie:-o

jak to nie ma odrostow przeciez te wlosy rosna! w naturalnym kolorze! o co chodzi?

Gość ja probowalam juz
szampon po prostu zmywa sie najczesciej po 24 myciach z calych wlosow i dlatego nie ma odrostow. chociaz znam osoby, ktore stosowaly szampon i mialy odrosty

Gość paz
lepiej pomecz sie troche, mozesz wlosy odbarwic ale to strasznie niszczy i samo w sobie nie wroci ci koloru naturalnego na wlosy odbarwione trzeba nalozyc farbe o kolorze zblizonym do naturalnego czyli juz dwa zabiegi mocno ingerujace do tego.