Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zdziwniona

czy to jest normalne...?

Polecane posty

Gość troche zdziwniona

spotykam się chłopakiem i ostatnio doszło między nami do bardziej bezpośrednich pieszczot :-p było przyjemnie, namiętnie, mi już ciekło po udach, wsadzam mu ręke w majtki... a jemu nawet nie stanął :-( dopiero jak go zaczęłam konkretniej tam dotykać to zareagował, ale troche mnie zmartwiło że wcześniejsze pieszczoty nizbyt go podnieciły :-( nie mam dużego doświadczenia, dlatego pytam czy to normalne, czy nie oznacza że go nie podniecam. Mój poprzedni chłopak miał wzwód po serii namiętnych pocałunków.. a obecny.. hmmm

hmmm... kazdy z nas jest inny... każdy facet jest inny... nie porównuje się ludzi.

Gość troche zdziwniona
oczywiście, staram się ich nie porównywać ich ale właściwie całe doświadczenie zawdzięczam poprzedniemu facetowi. Zresztą to chyba normalne że podniecenie faceta= wzwód. A tu nic :-( Dodam że jak już zaczęłam go dotykać i ruszać ręką to doszedł. Odebrałam to tak jakby podniecał go mój dotyk i ruch ręki a nie sytuacja intymna ze mną :-( dobrze rozumiem? czy istnieje jakies inne wytłumaczenie..?

istnieje inne wytłumaczenie - jakaś głupawa jesteś. O faceta się nie martw jak mu tyłka dajesz. Facet se poradzi. Martw się o siebie by zawsze ci tak obficie ciekło. Powodzenia.

Gość tomaszek ty zawsze taki
glupi, czy tylko jak cisnienie spada:P?????

Gość tomaszek ty zawsze taki
Przypuszczam, ze to skutek urazu doznanego w dziecinstwie:O Pewnie mamusi na lepek spadles:P