Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-latka

mit o męskim temperamencie

Polecane posty

Gość 38-latka

Mam prawie 38 lat, nie wiem jak długo jeszzce wytrzymam. Moje życie erotyczne to farsa, mój mąz zupełnie pozbawiony jest temperamentu. To cud, że mamy dwoje dzieci. Na pozór wszystko jest Ok, ale ja juz nie mogę. Tak bardzo pragne by ktos mnie dotykał, pieścił, kochał...marzę o seksie. Czasmi myślę, ze zwariuje. Wszystkie mądre czasopisma pisza o niskim temperamencie kobiet, jak widać męski temperament tez może sięgać zera :(

Gość stary i bogaty
ja bym cię z chęcią popieścił, aż by co się zmiescił

Gość 38-latka
Żarty sobie stroisz, a mnie wcale nie do śmiechu :(

Gość szatyn-Poznnań
Hej..Witam ... Rozumiem Cie .... Ja mam podobnie z zona od czasu jak urodziła sex przestał ja zupełnie interesowac :((( Jesli masz opchote na korespondencje podaj mila napisze do Ciebie.. :))

To dlaczego go nie zgwałcisz???? Pozatym zadbaj o urode. Wizyta w gabinecie kosmetycznym by się przydała, albo całkowita odnowa biologiczna. Jak facet cie nie bzyka znaczy że nieciekawy wizualnie towar jesteś.

Gość nie nie nie
Tomaszku, zupełnie nie zgadzam sie z Twoją wypowiedzią. Jestem zadbana, wyglądam o 5/10 lat młodziej niż wskazuje metryka, a mam podobny problem co autorka topiku. Brednie piszesz

Gość szatyn-Poznnań
nie masz racji.... 38-latko....podaj maila napisze do ciebie... :)) czekam.

Gość nie nie nie
38-latko, wiem jak żyje się u boku takiej skały lodowej

Gość szatyn-Poznnań
nie nie nie .. mam podobny problem co ty tylko z zona... :((( i meczy mnie ta sytuacja... Juz zapomniałem co to namietny i gorracy sex...bardzo chetnie bym poznał kobiete ktora tak jak ja cierpi tylko z powodu meza... Kto wie moze udałoby nam sie.....

Gość nie nie nie
nie nie nie :P

Gość 38-latka
szatyn, podaj swojego maila, odezwę się :) Tomaszku, to ja chce być uwodzona, adorowana, w końcu to ja jestem kobietą. Do Do Twojej wiadomości, o ksmetyczce , fryzjerze i dbaniu o siebie nie zapominam ;)

Gość ja 33-latka
no mam to samo:-(

Gość oj u mnie tez tak
oj u mnie tez tak jest :( : (

Gość wam kobietom
tylko sex w głowach 💤 , wcale się nie dziwie że facet woli piwo czy tv od obśliniania 38 letniej żony , opanujcie sie no ileż można :D

Gość Jolka Jolka
szatyn zboku nie napalaj sie tak nikt do ciebie leszczu nie napisze :P

Gość 38-latka
Z gracja i szykiem obciagam z polykiem :classic_cool:

tak jak wiele kobiet ma pohamowany popęd seksualny, tak zdarza się to też u facetów. moja przyjaciółka ma tak z mężem i pytała czy to normalne. nie, nie jest to normalne, ale chyba niewiele się na to poradzi. Być może pomógłby Wam seksuolog lub psycholog, ale trzeba wiedzieć, że człowiek to nie samochód, w którym wystarczy wymienić kilka części by był sprawny. Jeśli nie pomoże lekarz, pozostanie Ci pogodzić się ze stanem, lub poszukać ukojenia w ramionach kochanka.

Ojej, bo u facetów po 30-ce powoli idzie w dół a u kobiet w górę. Ale i tak przy tych różnicach zdrada nie najmniejszych uzasadnień moralnych. I powinna się kończyć rozpętaniem w sądzie wolny totalnej , he, he :-D

zdrada nie ma najmniejszych uzasadnień moralnych - to mieło być :-) I drogie panie Przy doborze mężczyzn lubicie się kierować satnem potwela, prestiżem i pozycją zawodową. Tacy faceci później są przepracowani. W wielu przypadkach kobiety 35-40 są same sobie winne z temacie autorki topiku. I wogóle mi ich nie szkoda. Ich mężowie w razie zgrady mają pełne prawo znienawidzieć takie jak szmaty.

Gość realnie
mam 57 lat ciagle ta sama kobiete, tak dlugo ze juz nie pamietam, ile lat, kochamy prawie codziennie i za cholere nie potrafie zrozumiec jak mozna przejsc obok pipki i nie poruchac Przeciez oprocz dobrego ruchanka w tym zasranym zyciu nic nie ma godnego uwagi.

Gość tuotu
dziewczyny, współczuję wam ja bym była tak sfrustrowana że chyba podświadomie zaczęłabym szukać kogoś innego i nie wiem czy nie skończyłabym takiego związku

Gość 38-latka
No wlasnie rysru, dla mnie to tez nie jest normalne. Fantazja mojego męza w sexie jest taka, że nawet kiedy już dochodzi do sexu to modle się żeby juz skończył :/