Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu w zyciu mi nie wyszlo

mam taaak zjebany humor ze pociac sie mozna kto tak ma

Polecane posty

Gość ja mam przerabane
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkurwaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkurwaWWWWWWWWWWWWWWWWWWZYCIE JEST DO BANNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIII

Gość ja mam przerabane
Karandash no serio ci mowie ze jestem wkurwiona do granic...moze jutro minie, nie wiem

u mnie wszystko xchbya prtzez hormony ale kurwa nie podoba mi sie to:o dawno az tak nie mialam :o zaraz sobie chbya pojde z tej kafe glupiej:o poczytam se poucze sie:o moze mi przejdzie:/

ja sie musze przyznac,ze jak dreczyly mnie kiedys fale wkurzenia to ratowalam sie Slipknotem na fulla:O;) Mam wyrozumialych sasiadow na szczescie, bo skarg nigdy nie bylo:P Moze dlatego,ze nie wygladam jkabym sluchala cos mocniejszegio niz Arka Noego haha :classic_cool:;););)

Gość ja mam przerabane
Karandash masz racje zaraz to uczynie, masz do zaproponowania jakas specjalna piosenke?

Gość ja mam przerabane
nie bede przesadzac dzis, tylko w sluchawkach

Ja osobiscie na swoje tsunami wkurzenia uderzam z \"left behind\" slipkonota i \"break stuff\" limp bizkit. Ewentualnie Ill nino \"this is war\" :O Stare, ale mnie uspokaja;) albo rammstein, ale tyo juz teledyski. Widok wokalisty mnie rozbraja:P

Na mnie muza zawsze dziala, tylko musi byc mocne uderzenie:D;) 2,3 kawalki i jestem juz znowu mila i spokojna K:P;)

Gość Karandash dzieki wielkie
zaraz zapodaje zaproponowana przez ciebie muze.Jakos musze sie wydostac z tego dola, jutro wierze ze bedzie lepiej-MUSI BYC LEPIEJ

to jakie zespoly polecasz????????????? ja moze sobie bouysow zapodam:P albo co tam mi jeszcze humor poprawia[mysli

Setunia ------> to co podalam;) rammstein \"mein teil\", \"du hast\", \"ich will\" (jakos nowsze ich piosneki nie wyzwalaja tej adrenaliny;)], ewentualnie seria Slipknot \"left behind\", \"duality\", \" New abortion\" :P i obowiazkowo \"Chryzantemy zlociste\" :classic_cool: Dziala na mnie, ale u innych mieszkanka moze wywolac szok. prosze probowac na walsna odpowiedzialnosc:P;)

z tego co podalas mam tylko \"chyzantemy......\":P ;) teraz slucham sobie jednak takiej innej muzyczki

Gość kuo9l9opl
setunia ------> ja mam przekroj poprzez slipknoty, hip hop, techniawe i "w sydkotece":P ;) zalezy jaki mam humor;) :classic_cool: Dzis np jade caly dzien z rabana techno!!:O:O:O