Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka30

Boje sie Moja corka bedzie jutro miala narkoze

Polecane posty

Gość a ja bym
się zastanowiła nad tą narkozą. Moje dziecko ma leczone zęby "na proszka". Na 30 min przed zabiegiem łyka małego proszka po którym jest jakby obojętna na wszystko, i ciągle się śmieje. I daje sobie zrobić wszystko. Bez tego to nawet na fotel by nie usiadła.

Gość milka30
lorinka Doskonale rozumiem Twoje obawy...ja dzis cala noc nie spalam,balam sie zeby wszystko bylo dobrze...na szczescie skonczylo sie szczesliwie,moja corka teraz juz sie obudzila i biega a co najwazniejsze nic nie pamieta...tak wiec nie denerwuuj sie ,wszystko bedzie dobrze :) zreszta nie ma zadnej innej opcji,by bylo inaczej ;)

mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze lekarz powiedzial ze to rutynowy zabieg rano do szpitala a wieczorem do domu ale mam obawy jak by sie cos nie daj Boze dzialo to nawet nie wiemy jaka ma grupe krwi czy tak naprwde wszystko z nim wporzadku nigdy nie chorowal powaznie prucz przeziebien ale skad moge wiedziec czy cos sie tam nie kryje chyb musze przestac o tym myslec bo przez tydzien nie bede spala tak bym chciala by bylo juz po zabiegu

Gość milka30
łorinka Mialam te same watpliwosci,co bedzie jak sie okaze ze moja corka jest a cos uczulona a ja o tym nie wiem...najwazniejsze to myslec pozytywnie,wszystko bedzie dobrze....Jezeli masz jakies watpliwosci ,to porozmawiaj z lekarzem.O mnie napewno niejeden juz lekarz pomyslal ze jestem za bardzo przeczulona,bo zawsze jak mam jakies watpliwosci to pytam,nieraz nawet trzy razy.Wole zeby pomysleli sobie o mnie "zwariowana mama" i dowiedziec sie co mnie nurtuje niz zyc w nieswiadomosci,co moze moje dziecko spotkac podczas zabiegu,badania itd :)