Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Umrę jak Boga kocham nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość staruszkaaaaaa
tropikalna nie szalej z paniką! mnie jest jeszcze gorzej! wyć mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bydle na powidle
To umieraj kretynko, zycia nie szanujesz i nie doceniasz, nad pierdolami lamentujesz, ludzie choruja, traca bliskich, spotykaja ich straszne tragedie a ty kurwa pierdolisz takie bzdety, jakby sie cos zlego stalo i nieodwracalnego, mozesz to naprawic !!!

Gość dsfsfs
jezeli masz takie podejcie i umrzesz bo ci nie wyszlo cos To nie powinnas zostac lekarzem.. i nawet dobrze sie stało..

Gość Bydle na powidle
Poniosło mnie, ale nie mogę zrozumieć takiego lamentu, chyba się już w dupie poprzewracało wszystkim, zawsze można to naprawić a nie zamartwiać się na smierć bo to tylko pogorszy sprawę Wiem że to ważne, ale bez przesady ... I przepraszam, poniosło mnie

Te, lala, nie przesadzaj. U mnie na pierwszym roku panienki, które tak przeżywały chylą się ku wylotowi. Trochę dystansu, opanowanie potrafi zdziałać cuda. (patrz: ja :D) Powodzenia!

ojjjj nie przejmuj sie!!!!!!!!! moja kolezanka miala juz wa komisy w ciagu dwoch lat studiowania przeciez to nic zlego tym porofesorkowie co nam wykladaja tez pewnie trafialy sie poprawki;) nie kazdy jest geniuszem ja natomiast nie wiem, czy wyrobie sie z napisaniem pracy:D:D:D

Gość mam to w dupie l