Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Tak fajnie jest być u kogoś w domu. Widzieć jak mieszka. Jakie przedmioty towarzyszą mu na codzień. Czuć zapach danego mieszkania. Klimat. Tak jakby wie się wtedy o tej osobie więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego nie mozesz spać Napisano Czerwiec 7, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 ja do nikogo nie chodzę i nikogo nie zapraszam jakoś niezręcznie się czuję będąc gościem lub zapraszająć gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 dlaczego nie moge spac? moge i czesto spie, codzennie, nawet lubie ale teraz mi sie nie chce spac to raz a dwa to...nevermind Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 nawet jak miałbym kogo, to wstydził bym się zaprosić, do mojego bałaganu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach