Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeee

mega szok przeszlam -/

Polecane posty

Gość eeeeee

Otoz kobitki kochane moj ideal pieknej kobiecej sylwetki, ciagla walka ze swoim cialem, ciagle pilnowanie wagi i centymetrow legly w gruzach!!! :-0 Mam faceta, typowy wytatulowany miesniaczek z silowni, troszke cwaniaczkowaty ale kochany i najcudowniejszy na swiecie. Jestesmy ze soba szczerzy do bolu no i .... :-0 dzis w nocy oswiadczyl mi, ze chcialby abym przytyla (zaznacze, ze nie jestem chudzielcem), ze lubi jak kobiety maja szersze biodra i odstajaca pupe ... Podobaloby mu sie jakbym miala 97-70-99 takie rozmiary... a ja :-0 przeszlam mega szok bo poprostu pierwszy raz mi facet cos takiego powiedzial... Mam 176 wzrostu, 90-69-94 No i mam zakaz jakiegokolwiek i kiedykolwiek odchudzania sie :D CZY KTOS ZNA CWICZENIA NA POWIEKSZENIE POSLADKOW???? 😭

\" typowy wytatulowany miesniaczek z silowni, troszke cwaniaczkowaty\" zabiło mnie to :) i ubawiło :D:D:D :>

Gość eeeeee
:D ale za to wielki romantyk, kochany, czuly , jest najcudowniejszym facetem jakiego kiedykolwiek mialam....i oby sie to nie zmienilo :)

Gość pasażerka na gapę
no bi miesien sercowy tez napakowany :classic_cool:

Gość eeeeee
i nie tylko miesien sercowy ... ;) hahaha :D

Gość eeeeee
a na powaznie... zna ktoras z Was cwiczenia na uwydatnienie tyleczka? :-0

Gość pasażerka na gapę
cos jest nie tak skoro wymaga od ciebie zebys sie zmienila:O

Gość proponuje zaczac kupowac
przytyyjesz potem Cie rzuci a wtedy koniec :classic_cool:

Gość marnie prowokujesz
masz faceta z silowni i nie wiesz? przysiady ze sztanga wywalaja tylek

Gość taaaaaaaa jasne
typowy mięśniaczek z siłowni nie ma pojęcia co to wymiary :O nie ściemniaj, jeśli jesteś pączkiem, to trudno. ale nie musisz całemu światu się usprawiedliwiać

Gość gadulinka
Ale przesadzacie! Przeciez kobieta pisze, ze zawsze dbala o sylwetke a wy zaraz komentarze, ze nic tylko wziasc i w dupe was kopnac. eeee moj facet tez wolalby mnie grubsza :) Ale nie bede tyla specjalnie dla niego :) Chce sie podobac sobie.

Gość eeeeee
gadulinko to tez ja w zyciu sie tak nie poswiece :D Mam swoje zdanie i napewno nie przytyje dla niego a sama bede sie zle czula. Zawsze cwiczylam ale na spalanie, teraz pocwicze tak zeby ujedrnic bardziej pupe :)