Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMÓŻCIEproszę

żel wybielający BIAŁA PERŁA działa? czy 60zł w błoto?

Polecane posty

Gość POMÓŻCIEproszę

powiedzcie, bo to dla mnie duzy wydatek, a zęby mam żółte

Gość a ja widziałam za 42 zł
podwójne opakowanie, zrzucasz się z kimś i masz za 21 zł :)

Gość POMÓŻCIEproszę
a w jakim sklepie? Ja jestem z Wrocławia i widziałąm w aptece za 62 złote. Nie wiem gdzie jeszcze szukać

Gość czekasz na te jedna chwile
jaki powod tych zoltych zebow? papierosy, antybiotyki? zaniedbanie? bo na zeby zolte po papierosach dziala.

Gość a ja widziałam za 42 zł
w aptece, ale ja jestem z Warszawy. Zamawiasz sobie przez internet leki i masz wtedy taniej, tylko, że można jedynie zamawiać a nie kupować przez internet.

Gość POMÓŻCIEproszę
no ja mam żółte od antybiotyków i pewnie od aparatu stałego, bo nosiłam przez 1.5 roku. I ciężko było mi myć dokładnie zęby. Papierosów nie palę, trochę herbate piję. Dlatego nie wiem czy ta biała perła zadziała....

Gość dużo już minęło od zdjęcia
aparatu?

Gość a czy to podwójne
opakowanie zawiera 2 aplikatory i 2 tubki czy 1 aplikator i 2 tubki?

Gość POMÓŻCIEproszę
3 tygodnie, używam pasty wybielającej ale nie wiem czy jest lepiej Wydaje mi sie że ortodonta nie wyczyścił mi dobrze zębów, tam gdzie na zębach były śruby to widać żółte obwódki

Gość Też jestem zainteresowana
chciałabym wybielić zęby i nic nie pomaga. Przyjmowałam przez dłuższy czas Tetralysal i może przez to mam takie zeby jakie mam a może to naturalny kolor kości, sama nie wiem.... Czytałam niedawno na forum o jakiejś dobrej pacie, która pomaga na takie problemy ponieważ jej działanie polega na odbijaniu światła i dlatego zeby wydają się bielsze, ale zapomniałm nazwy:(

Gość POMÓŻCIEproszę
no ja też łykałam Tetrasyl i Izotek (ale to chyba nie jest antybiotyk) No i teraz ten aparat. Wydaje mi się że kiedyś miałam bielsze zęby, szczególnie po wakacjach jak piłam tylko wodę anie herbaty i kawy

Gość dużo już minęło od zdjęcia
do pół roku po zdjęciu aparatu ABSOLUTNIE nie wolno wybielać zębów niczym! po aparacie masz zmasakrowane szkilwo, które możesz zniszczyć jeszcze bardziej - to znaczy - wybielając zęby ze zniszczonym (po aparacie musi się pol roku regenerować) mozesz je sobie wybielić w plamy lub inne nieciekawe rzeczy - trwale. czyli że nigdy tego nie usuniesz... nie zapytałaś ortodonty?? po aparacie najwyżej możesz iść na czyszczenie - piaskowanie i zdjęcie kamienia. i nic więcej przez co najmniej pół roku. można delikatnie pastą biała perła bo ona nie jest tak inwazyjna jak żel, ale po konsultacji z lekarzem na razie możesz zapomnieć o jakimkolwiek wybielaniu zebów.. :(

Gość POMÓŻCIEproszę
dzięki za odpowiedź w takim razie poczekam. I tak ide niedługo do dentysty to go poproszę żeby mi doczyścił te zęby i może usunął kamień. Nie wiedziałam że nie można wybielać. Używam past wybielających. Nie widzę plam ale tez i dużej poprawy.

Gość koo
Też jestem zainteresowana - przypomnij sobie te nazwe :P

Gość Też jestem zainteresowana
Przeszukuje topiki o wybielaniu, może to odnajdę :)

Gość koo
znajdz, bo to moze byc "ciekawa" pasta :P

Gość malenkaaaaaaa
Biała Perła słyszałam ze jest niczego sobie jednak efekty są widocznie dopiero po dluzszym stosowania... osobiscie polecam paski wybielające blend-amed Whitestrips :) na mnie sprawdziły sie znakomicie i juz po 4 uzyciach widac znaczka poprawe :) sa tylko ok 10 zl drozsze od Białej Perły a efekt jest nieporuwnywalny:)

Gość kurka wodna4455
mi te paski Whitestrips kompletnie nic nie pomogly

Gość Działa
Działa, wybiela. Miałam żółte. Widać różnicę i nawet nie trzeba długo czekać na rezultaty. Tylko zęby są później wrażliwe. Ale na to pomaga później ten zielony elmex.

Gość a od czego miałas zółte zęby
zaniedbanie, kawa, papierosy czy to naturalna barwa? Wiesz, to ważne.

Gość żółtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
słyszałyscie o nowej metodzie system Beyond? Nie wiem ile kosztuje, ale ponoć jakaś nowość. Ja mam żółte zęby przez aparat (nosiłam 1,5 roku) i przez branie tetracykiny Kiedyś miałam jaśniejsze zęby