Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zle przez kobiete

Przykro mi sie zrobilo

Polecane posty

Niby zgodzila sie wyjsc na "piwko" ale zrobila to tak oschle ze nawet sie nie ciesze, jakby mi laske robila.... czy juz nawet facet nie zasluguje na troche radosci, tak trudno pokazac ze cieszycie sie z zaproszenia ? ehhh odechcialo m isie

Gość Sedzia Dreedddd
bo teraz kobiety sa zimne...

a moze oan czuje ze ty tak naprawde jej łaske robisz ze ja na to piwozapraszasz? moze ona czuje, ze najchetniej nie brałbys wcale ją..

wiesz mi z takim entuzjazmem ja zaprosilem ze koniec, i to nie bylo pierwsze zaproszenie...

przepraszam ale nie bardzo rozumiem co napisalas ..... gdyby pokazala chociaz odrobine radosci.....

Gość niebieska lilia
Pocieszacz dla Ciebie* Ja ostatnio odmówiłam jednemu chłopakowi i teraz mi troszkę głupio...

wiesz moze ona ma tak jak ja.. cieszy sie ale w głebi serca.. bo boi sie kolejnego rozczarowania np takiej gazety albo ze on znow nie pyrzjdzie bo bedzie z w tym czasie z inna

Gość Ciii
Jezu człowieku ale masz problemy...nie podobasz jej się i tyle ...zrobiła ci łaskę żebyś się odczepił

chodzi tez o to ze mi naprawde ciezko zaprosic jakas dziewczyne.... moze mam tez kompleks przyjaciela....na niego laski same leca nic robic nie musi, a ja staram sie sie i tak dostaje z laska...smutne to

Gość niebieska lilia
Uwierz troszkę w sieie!!

zgodzila sie ale z laska, no chyba nie musze tlumaczyc, takie cos w stylu, za bardzo nie mam czasu itp no ale dobra mozemy isc na to piwo.

Gość niebieska lilia
A co miala Ci sie rzucic na szyje ? Sam pisles,ze jest skromna..

to nie tak, mi sie podoba ale 10 osobom ktore znam nie, dlatego tak napisalem, chlopaka nie ma bardzo dlugo myslalem ze sie ucieszy z randki....

Ok wiesz to moze umow sie z taka co sie 10 kolegom podoba:) i mysle ze wtedy ty bedziesz szczesliwy.. bo moze ona wyczula ze robisz to z łaski.. bo kolegom sie nie podoba wiec wyczula ze braku laku sie z nia umaiwasz na to piwo..

wystarczylo by glupie ,,fajnie ze o mnie pomyslales :) " ale widze ze widocznie mam za duze wymagania.... kumpel chyba mial racje " im wiecej sie starasz tym bardziej olewaja"

jak tak to odbieracie to nie mamy o czym gadac, ja ja zawsze bronilem , mowilem ze jest ladna itp, zawsze pierwszy do niej pisalem itd

no własnie ci tłumacze:) co kumple maja do tego? sluchaj a moze oni nie lubia mezaliansow?:) bo te z gazet to w wiekoszsic pokraki tyle ze makijaz i ubranie duzo daje. A moze miala tak zrobic na tym piwie jako niespodiznake i rzec ci- \" to było bardzo słodkie piwo\" ?

Gość y6y767
Moze nie chce pokazac,ze jej na Tobie zalezy:O ja tez mam taki charakter,ze nie jestm wylewna i dzieki temu stracilam chlopaka, ktory sie mna interesowal:O :(

Gość y6y767
ale skad ona moze wiedziec,ze sie kochaja?:P z tego co pisze autopr topiku to chyba milosci tam nie ma jak na razie;)

Gość y6y767
mam zle przez kobiete -----> wcale nie jest tak,ze im wiecej sie starsz tym bardziej Cie olewaja. na pewno nie wszystkie:O ja chcialabym,zeby ktos bardziej sie staral, bo do tej pory to chcieli po najmniejszej linii oporu dostac wszstko. I tak nie dostawali, ale sam fakt,ze mysleli,ze po 5 spotkaniach i 5 piwach bede ich:O

Gość a ja dodamże
kolego,chyba troszkę za dużo oczekujesz.miała ci paść do stóp z wdzięczności że się nią zainteresowałeś? smutne to jest.ona napewno czuje,że z braku laku. a może po prostu się zgodziła z braku laku. a pozatym faceci mają kiepski gust jak chodzi o urodę kobiet więc się aż tak bardzo zdaniem kumpli nie przejmuj,słuchaj głosu seca.

Gość Biedna Marysia
pozatym faceci mają kiepski gust jak chodzi o urodę kobiet więc się aż tak bardzo zdaniem kumpli nie przejmuj,słuchaj głosu seca. :) i nigdy nie zapoznaj ich z NIą, nie są warci tego. Niech znają same pikne lole- po przeróbkach, bez serca:)

moze jej się zwyczjanie nie podobasz a że nie trafi jej się nikt inny to się z łaską zgodziła...zlewaj ją..szanuj się...

Gość prawda taka
mysle ze raz powinien nie brac kumpli pod uwage..

Gość prawda taka
I powinien szanowac swoją ukochną tak przed A. jak i kumplami