Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onja

3 raz w tym miesiacu rozstajemy sie...

Polecane posty

od kilku miesiecy nie jest latwo, klocimy sie i klocimy...on juz 3 raz proponuje rozstanie. pierwszy raz byl w wielkiej zlosci, drugi-taki miedzy slwami a 3 dzisiaj, a jak sie zgodzilam, ale poprosilam o konkret-prawdziwy powod to okazalo sie, ze tak naprawde mnie kocha, ale tylko haslo rozstanie przywoluje mnie do porzadku...dziwne to. nie chce sie z nim rozstawac, ale nie chce tez trwac przy nim jesli mu nie zalezy. troche to niejasno napisalam, bo kilka lampek wina wypilam. czy ktos ma podobnie?

Gość slon w kropki
ja tez sie co chwila rozstaje z moim ale to do niczego nie prowadzi,w tej chwili nie jestesmy razem i przyznam szczerz,z epo tym co ostatnio uslyszalm jzu nie chce byc z nim

a ja sama nie wiem. mam wrazenie, ze nasze plany na przyszlosc znacznie roznia sie. on chce przygod, przygod i jeszcze raz przygod! a ja jestem domatorka. nawet zarzucil mi, ze sie nudzi. tylko, ze ja nie wiem jak ubarwic nasze zycie, gorzej ja chyba nawet nie chce. pracuje, ucze sie, w wolnych chwilach czytam albo chodze do kina, a on chcialby ze mna na spadochronie skakac...

zastanawiam sie czy faktycznie nie odejsc mimo, ze kocham...przeciez nie moze tak byc, ze kazda blachstka wywoluje kwestie rozstania???

Gość slon w kropki
u mnie etz tak bylo i tez nawet uslyszlamz,e sie nudzi i te znasz palny na przyszlosc roznily sie zupelnie on chcial mieszkac w srodku maista ja miec domek gdzie s wgorach my poki co nie ejstesmy razem jesli go kochas zto pewnie znim bedziesz-u an skobiet milosc zwyciezy wszystko-u facetow tak nei ejst niestety

wiesz, milosc miloscia, ale moj rozumek podpowiada, ze nie jest ok. tylko nie wiem jak sie z tym uporac. czy jest jakies inne wyjscie poza rozstaniem?

Gość slon w kropki
szczerze nie ma ostanio takowe wyprobowywalam i niby doszlismy do wniosku,ze sie dogadamy iw oagole ,a teraz znaou razem nei ejstesmy:( moze za duzo nas dzieli alaczy tlko ta milosc-chodz ostatnio uslyszlam od neigo,ze czuje pustke,ze sam jzu bie wie czy mnei kocha,ze sie zmienil te rozstania i powroty moga wiele zepsuc,jak za duzo ludiz dzieli to potem atk ejst,ze wydaje sie wszystko bez sesnu sie rozstaje-a potem okazuje sie,ze jednak sie kocha i sie wraca to schodzenie i wracanie jest starsznei do bani bo tylko sie mozna nerwowo wykonczyc bo tak naprwde nie wies zktore rozstanie bedzie naprwde to ostatnie

Gość slon w kropki
jak juz raz sie uzyje tego slowa w sumie i rozstania naie ma to pzoniej to wchodzi w nawyk

no wlasnie, teraz przy byle klotni \"rozstanie\" staje sie takim zastraszaczem:(

Gość a na mnie
kolejny raz użyte hasło "to koniec" nie robi żadnego wrażenia i nie biorę go w ogóle na serio, bo wiem, że za chwilę wszystko wróci do stanu "normalności"...

a na mnie- nawet gdy jest wypowiadane w zlosci?