Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z problememm

Ohydnie wrastające włosy i tworzące się krwiaki

Polecane posty

Gość z problememm

wewnętrzną i zewnętrzną strone ud gole tak samo jak całe nogi problem w tym, ze po wewnętrznej stronie włosy strasznie mi wrastają :o tworzą się takie jakby siniaki z krwią w środku, na początku to biały pryszcz przez którego włos próbuje sie przedostac ale nie potrafi, ale z czasem zapalenie się nasila i pojawiają się wlaśnie takie male krwiaczki napompowane ropą, wodą? krwią ? :o może by mi to nie przeszkadzało ale to strasznie szpeci, więc próbuje to wyciskac kiedy wyciskanie nie pomaga przebijam krwiaczki igłą wysterelizowaną, paskudnie to wygląda, ja już nie wiem jak sobie z tym radzić :( a nogi musze golić całe, owłosienie mam strasznie twarde i szybko rośnie, tzn męski zarost tylko na nogach ech :( pomocy

Gość A może czas..
...zaopatrzyć się w depilatorek? Tylko że to boli.. a tymbardziej tam:/

Gość z problememm
no własnie :( nie chce depilatora. moge golic nim wszystko tylko nie nogi :( a pzoatym po dep. też wrastają

Gość z problememm
no własnie :( nie chce depilatora. moge golic nim wszystko tylko nie nogi :( a pozatym po dep. też wrastają

wlosy wrastaja chyba wlasnie Po depilatorze...aby zapobiec wrastaniu, podczas kapieli masuj nogi ostra szczotka lub rob peelingi, no i oczywiscie duzo balsamow dla zmiekczenia skory

Gość z problememm
gorzej z tymi które juz są :o wyglądają jak czarne plamki z czymś w środku tragedia :( musialabym wydlubac tego włosa i wyrwac jakoś inaczej w srodku będzie ciągle zapalenie bo ten wlos pewnie przekwita i nie chce myśleć jak duzy jest :(

Gość ochydkaaaa
tez mam to :(