Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yhhh

Nie chce stać ... czemu ??

Polecane posty

Gość Yhhh

Potrzebuje męskiej rady...niedawno chcielismy zacząć współżycie ze swoim chłopakiem tylko jest jeden problem, on nie może we mnie wejść. Jest bardzo podniecony i ma wielką ochotę bo to po nim widać ale jego "męskość" nie jest na tyle twarda żeby móc się we mnie wsunąć. Po czym z seksem oralnym on nie ma żadnego problemu. Więc problem nie tkwi w tym że nie chce mu stanąć. On się strasznie z tym czuje a ja nie umiem mu pomóc, czym to może być spowodowane?? Bardzo czekaliśmy na ten dzień, może to spowodowane stresem?? Co robić??

Gość michalowski
zrób mu kupę na klatę, gwarantuje, ze jego klusek błyskawicznie stwardnieje:)

Gość Yhhh
Dodam ze zdarzyło się to dopiero dwa razy, bo tyle probowaliśmy. Co powinnam zrobić??? Mamy probować czy dać sobie spokój na jakiś czas?? Wpisujcie się faceci i piszcie czym to może być spowodowane ... Ps. Bardzo zabawny jesteś chłopcze

Gość fde
moze byc spowodowane stresem

Chcesz poczekać jakiś czas? A na co? Facet jest po prostu wybrakowany. Zmień na inny model, bo możesz się nie doczekać :(

Gość karolek54
tak jak juz ci radzono- popiesc go ustami, sprobuj wsunac do twojej cipeczki. Pamietaj aby szeroko rozlozyc nozki ( najlepiej poloz mu je na ramionch). Jak bedzie probowal wejsc w ciebie, piesc mu jadra i to miejsce miedzy nimi i odbytem- to pomaga. Zycze powodzenia !!