Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irek30_Poznań

seks z dziewczyna z ogłoszenia?- jakie sa wasze doswiadczenia?

Polecane posty

Gość Irek30_Poznań

Chce sprobowac seksu z dziewczynami oglaszajacymi sie w internecie. Panowie jakie macie doswiadczenia w tej dziedzinie? Nie boicie się chorób HIV itp.? Prosze o komentarze ale szczere i na poziomie,bez żartów.

Gość Marek301
ja probowałem, a choroby -guma zabezoieczy, a przez oral nie mozna sie zarazic

Dziewczyna z ogłoszenia, ale tylko wtedy jak ty dasz ogłoszenie na sponsoring. Wszystko inne to syf i hiv i jeszcze mało tego to dorabianie mafii. W tych ogłoszeniach, to się nie ogłasza dziewczyna tylko mafia, a dla niej pracują zadarmo prostytutki, które nigdy kasy z tego nie dostały i nie dostaną, a jak dziewczyna chce to przerwać to leci do piachu. Znajdź se dziewczynę prywatną na sponsoring, a nie mafie wspomagasz.

Gość Irek30_Poznań
a ogłoszenia na stronach: roksa.pl odloty.pl ?????

Gość Irek30_Poznań
Jaką mam pewnośc, ze ta prywatna na sponsoring tez nie spotyka się z innymi lub nie pracuje w burdelu?

To ty chcesz, żebyśmy cię pocieszyli i uspokoili twoje obawy, że dziwka, z którą się spotykasz jest ci wierna i że jesteś tym jej jedynym? Żarty sobie robisz?

Przed chwilą przejżałem, to jawna mafia i jeszcze jaka droga 200pln za godzine. Nie bierz tego ścierstwa. Ogłoś się lokalnie, że pomożesz dziewczynie finansowo. Wtedy kilka razy w miesiącu będziesz bzykał tą samą i zazwyczaj one, te ze sponsoringu, nie mają więcej klientów. Tak poprostu tylko dorabiają. A co też ważne cała kasa trafia do nich, więc i jest taniej.

Gość Igor_20
Chodzicie czy nie? Boicie sie chorób -wrocmy do tematu

Gość gość
gumka chroni przed hiv

Gość gość
Od kiedy mądralo? Gumka tylko zmniejsza ryzyko zakażenia, ale nie chroni.

Gość niestety brzydki
Ja poznałem jedną na czacie internetowym. Chciała 150 PLN za seks. Ładna, zadbana dwudziestoparolatka. Cóż, odwróciła głowę na bok, przymknęła oczy a Ty rób swoje. Spuściłem się ładnie na brzuch, ona wytarła się chusteczką i poszła. Tyle.