Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brudny Harrrrrry

Polki szanujcie się zagranica...

Polecane posty

Gość Brudny Harrrrrry

wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd, w UK tylko polki chodza z ciapatymi, pakistancami itd cala europa sie z was smieje...

Gość REMEK
JA JESTEM Z PARYZA POCHODZE Z ZIELONEJ GORY ZONA JEST Z BELGRADU SERBKA Z SERBII CZY KTOS WIDZI W TYM PROBLEM

Gość angelala
Aco , maja sie zadawac z polakami , ktorzy tylko chca kasę wyłudzac od swoich lasek?

Gość angelala
Polscy faceci to kurwy Chca tylko wyciagac kase od lasek i zyc na ich utrzymaniu

wypraszam sobie. Jestem za granicą z moim chłopakiem, również z polski. Mam masę znajomych pochodzących z Polski, i ani jedna z moich koleżanek nie spotyka się z żadnym ciapkiem.... Chociaż słyszałam, że jest ich cała masa... ale wybacz.......... NIE WIDZIAŁAM więc uogólnianie jest bezpodstawne. Skąd jesteś ?

Gość angelala
znajoma zaczeła zadazwac sie z ciapatym po tym jak sie wkurwiła bo prze pól roku utrzymywała swego faceta. Jakby Polscy faceci nie mysleli tylko o tym jak z laski wyciągnać kase , to Polki zadawały by się z Polakami a nie z ciapatymi. karygodne mam nadzieje ze ty nie musisz utrzymywac swojego faceta

Nie, nie muszę... wręcz przeciwnie, to chyba on bardziej wspiera mnie niż ja jego.... bo pracując w zawodzie mam pecha.... i znowu szukam pracy ;) Swoją drogą... czasy teraz są ciężkie... pracy praktycznie nie ma. jakbym miała faceta utrzymywać przez miesiąc czy więcej - nie ma problemu, gdybym widziała, że się stara i szuka, to czemu nie pomóc ???

Gość angelala
No miesiąc czy dwa to rozumiem, kazdy może może przejsciowe problemy i w związku trzeba sobie pomagac. No ale ile mozna. Inny przykład.Inna znajoma mieszkała z facetem.On niby płacił włascicielowi a mieskzanie za ich wspólnie zarobione pieniądze. Któregoś dnia zniknął , a za kilka dni pojawił sie wlasciciel z nakazem eksmisji bo mieszkanie od kilku miesięcy nie było opłacane. No po prostu paranoja

Gość angelala
Ten pierwszy facet wcale nie szukał. A czas mogły chociaz poswięcic na podszlifowanie języka żeby miec większe szanse, ale on wolal żlopac piwo z kumplami. I to nie zdazylo sie nie dawno , gdzie rzeczywiscie kryzys i cięzko o pracę ale pare lat temu

Gość angelala
Wiem ze to nie zalezy od narodowosci Tylo jakos nie słyszałam takich historii o facetach innych narodowosci

Wiesz, mieszkam w Szkocji, pracowałam (bo obecnie szukam pracy ;) ) w biurze projektowym, gdzie 90% to byli faceci, prawie wszyscy zaobrączkowani.... Myślisz, że cokolwiek to zmieniło w ich podejściu do podrywu, albo przygodnego seksu? Bardzo często po pracy wychodziliśmy gdzieś na piwo, czy na jakąś imprezę... i nie chciałabyś wiedzieć co się działo... Wybacz, wolę rodaków.... bo takich łajdusów jak szkoci ... jeszcze nie widziałam...

Gość angelala
Ja też wolę rodaków , ale obecnie nie mam żadnego faceta

Gość jussaa
też mieszkam za granica już 4 lata (uk) jestem z chłopakiem -Polakiem i poznałam wiele dziewczyn.Przyznam że nie spotkałam jeszcze żadnej która spotykałaby się z ciapatym,co najwyżej z Anglikiem. Zresztą nie miałabym nic przeciwko temu,człowiek to człowiek,rasistką nie jestem..