Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMISKO

OBCIEŁAM MOJE WŁOSY

Polecane posty

Gość KAMISKO

miałam długie ale zniszczone włosy wiec dzis je podciełam i mam do ramion... hm.. wygodniej mi i są odzywione juz odzywka taką.. ale mÓj chłopak.. mam sie dzis z nim spotkac... BOJE SIE ZEMU SIE NIE BEDE PODOBAC JAK MYSLICIE IDIOTĄ BY BYŁ GDYBYM MU SIE NIE PODOBAŁA W TYCH WŁOSACH>? PLIS:D KOCHAŁ MOJE DŁUGIE WŁOSY

Gość Ciupciara
włosy odrosną , a nie ścięłaś na krótko , tylko na półdługo jak były zniszczone , to trzeba było obciać powiedz mu, ze były zniszczone i szarpały przy czesaniu i że trzeba czasem podciąć

Gość vikka.
moj nie lubi jak podcinam wlosy :/ to jego taki jakby fetysz ... wiec nie bylby zadowolony -ale nie znam Twojego, wiec trudno powiedziec !

Gość na pewno cię zostawi z powodu
włosów:( Ile ty masz lat kobieto?

Gość Ciupciara
mój były tez marudził , ze obcięłam włosy ale z perspektywy czasu wiem, że jak ktoś tak się fiksuje na jakiś element wyglądu, to chodzi mu tylko o ten wygląd; pół dupy na wierzchu, dekolt do pasa, stringi , długie włosy - tak według niego powinnam była wyglądać; a potem się znalazła inna, pewnie już sie znudziłam mój obecny mąż nigdy by mi nie zdziwiał, że tak wyglądam, a powinnam tak

Gość podejrzewam że autorka
topiku konsultuje to ze swojm partnerem.

Gość vikka.
ja tak :) czesto jak cos zmieniam w swoim wygladzie to pytam mojego meza o zdanie, prosze zeby mi doradzil, ewentualnie odradzil :) on ma b.dobry gust i moge na nim polegac, pozatym wiem ze jest szczery i jesli w czym nie wygladam dobrze to daje mi to do zrozumieni, delikatnie ale wiem o co chodzi ;)

Gość vikka.
jesli jednak na cos sie upre to nic nie pomoze musze i juz 🖐️

Gość mój facet się przyzwyczaił
do moich częstych zmian wyglądu,fryzur,kolorów włosów,makijażu;-)Nigdy sie go nie pytam o pozwolenie,najwyżej o zdanie i opinię:-PAle i tak zawsze zrobię po swojemu:-D