Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana pipi

POMOCY!!!! MOJ Mąż MA FATALNE WYNIKI BADAN NASIENIA !!!!!

Polecane posty

Gość załamana pipi

NIE ZNAM SIE NA TYM ale z tego co tu pisze to jest kiepsko :( objetosc - 5 ml barwa biala czas ulynnienia 30 min. PH 8,2 ogolna ilosc plemnikow w 1 mm3 - 123,750,000 ilosc plemnikow: o ruchu postepowym - 9% ogolnej ilosci slaboruchliwych 35% -II- o ruchu drgającym 7% -II- MARTWYCH - 49 % ogolnej ilosci :( formy patologiczne wsrod plemnikow w % glowka: duze 9%, male 3% witka: dlugie 5% , krotkie 6% dotyczace calosci - 4% aglutynacja (-) leukocyty 2-4-6 wpw erytrocyty sw 0-2 wpw komorki nablonkowate 0-2 wpw i najgorsza krzywa migracyjna plemnikow "prawdopodobnie plodni">>>prawdopodobnie nieplodni ____25w 5 minuciea powinno byc powyzej 50 JESTEM ZALAMANA NIE WSPOMINAJAC O TYM ZE MAM PCOS 😭

Gość Marta1983
Nie martw się na zapas i pamiętaj że wszystko można wyleczyć..

Gość załamana pipi
Marta wszytsko ??/ ale kiedy ???? a jesli ma sie do tego cykle bezowulacyjne klopoty z hormonami 😭

Witaj Pipi !!! Jakies 2 tygodnie temu udalam sie z mężukiem do polski przede wszystkim na nasze badania (do ponad roku staramy się o dzidzie) Udalismy sie do Wrocławia na ul.Komandorską do labolatorium analitycznego mi pobrali krew na badania hormonów i inne... mój mężulek oddał nasienie do analizy.Nastepnego dnia odbiór wyników i wizyta w prywatnej klinice INVIMED.... Lekarz gdy zabaczył wyniki męża ... załamka plemniki w 85% martwe !!!!!! szok !!!! Chyba nie musze pisać jak bardzo to przezyliśmy... Rozmawialiśmy juz z doktorem o invitro wypytaliśmy sie o wszystko...jednak doktor zalecil ponowne badanie nasienia u siebie w klinice.Tak też uczyniliśmy.Wynik okazał sie REWELACYJNY !!!! I ze z plemniczkami wszystko jest dobrze i ze oboje jesteśmy zdrowi !!!! Pierwszy wynik bardzo nas załamał,nie ukrywam... Pipi sama wiem przez co teraz przechodzicie... warto powtórzyć badania w prywatnej klinice gdzie mają profesjonalny sprzet i lekarzy ktorzy zajmuja sie tymi sprawami na codzien.Nie załamujcie sie powtórzcie badanie !!! POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE !!! Trzymam za Was kciuki :) Będzie dobrze !!!

Gość Marta1983
Ja mam cykle bezowulacyjne. Dostałam antykoncepcje żeby wymusić owulke z odstawienia.. A u facetów można wspomóc plemniczki:) Kup mu witamine E

Gość i co jeszcze wymyślą
Nawet gdyby nie udało się Wam poprawić wyników, zostaje in vitro. Klinika Invicta w Gdańsku potrafi zrobić dziecko nawet z zupełnie marnej spermy ;) Opracowali ostatnio jakieś nowatorskie zupełnie metody. Nie martw się na zapas, pomyślcie, co w Waszym otoczeniu i trybie życia może negatywnie wpływać na jego zdrowie i wyeliminujcie to (niezdrowa dieta, chemikalia w otoczeniu itd.). Powodzenia :)