Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa_kafe

moj facet w lozku zaczyna przesadzac

Polecane posty

Spotykamy sie bez zobowiazan. sex byl super, po jakims czasie on chcial anal, dlugo sie opieralam, ale w koncu sie zgodzilam. Jednak moj facet ostatnio ma wieksz wymagania w lozku, juz mu nie wystarcza anal. ostatnio prosil mni zebym wlozyla paluszek w jego odbyt bo jemu to sprawia przyjemnosc, oczywiscie obrzydzila mnie sama mysl i nie zgodzilam sie. ale potem znowu byl sex i proszenie o wlozenie palcow i tak w kolko. wiec w koncu wlozylam moje palce do jego pupy. a on mi na koniec powiedzial , ze chcialby zebym mu wlozyla cala reke. jestem w szoku. czy zdarzylo wam sie cos takiego w waszych zwiazkach? mojego faceta, jak mowil bardzo podnieca wkladanie reki, a mnie to brzydzi. Chyba z nim zerwe kontakt, bo to dla mnie juz zaczyna byc zboczeniem. Czy ma ktos podobny problem w zwiazku?

Gość nie zadarzylo
hahaha tomaszek zawsze zwarty i gotowy

Gość nie zadarzylo
wole mojego tomaszka :)

to nie on. ja mam takiego faceta. Ostatnio niestety za bardzo mnie zaskakuje w łóżku. weszlam na strone kafe, bo ciekawa bylam czy chociaż jedna osoba miała podobny \"problem\" z facetem. Mojego coś takiego kręci a ja jestem w szoku. Chyba zakończe ten związek, ale ryczeć mi sie chce że prawie przz rok z nim byłam. Jak ja zazdroszcze tym wszystkim kobietom, ktore mają kochających wiernych normalnych mężczyzn. Jestm przerażona że znowu będę sama.

Gość nie zadarzylo
kazdy ma wolna wole ,a kogo ty wolisz tego to ja nie wiem

tomaszek ja juz nie chce przygod. Nie po takim związku. Chce być kochana prawdziwą miłością a nie lalą do łóżka. to że z nim chodze, nie znaczy , ze z kazdym pojde.

każda panienka jest lalą do łóżka, a jak nie jest to należy uciekać i to daleko od takiego parchana. A pozatym można też kochać.

Gość parchan pospolity
Tomaszek ma małego jak fistaszek :o

Gość parchan pospolity
obraził się za żart :(

nowa_kafe w każdej można się zakochać. I jeśli o miłość chodzi to jest to jedna z niewielu spraw, której rozum nieogarnie.