Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p Justynaaa

Bardzo chętnie poznam miłego rozsądnego Pana. Jest taki na kafe?

Polecane posty

Gość odnosze wrazenie
ze ja spelniam wyzej wymienione wymagania,.... prawie

Gość p Justynaaa
To miło. A czego nie spełniasz? Pewnie ostatniego - dot. umiejęstności przyznawania się do błędów, nie:)?

Gość odnosze wrazenie
czasem uzalam sie nad soba, wlasciwie to jestem w tym mistrzem:)

Gość p Justynaaa
Może sprostuję - chcę poznać kogoś na poziomie, a nie szukam ideału do takich czy innych celów. Codziennie poznaję ludzi i bardzo lubie zawierać znajomości. Nie szukam kogoś w celach matrymonialnych, :), ani do seksu bez zobowiązań. Napiszę parę słów o sobie - może kogoś skutecznie zniechęcę/zachęcę. Jestem optymistką, ale nie patrzę na życie przez "różowe okulary". Lubię zmiany, aktywny tryb życia, szybkie tempo. Miewam zmienne nastroje. Przy podejmowaniu wszelkich decyzji kieruję się raczej emocjami i kobiecą intuicją, rzadziej chłodną kalkulacją. Potrafię oddzielić sprawy służbowe od prywatnych. Jestem tolerancyjna - ale coraz mniej tolerancji mam na głupotę. Mam swój światopogląd, lubię mieć rację, jestem szczera do bólu. Szybko zmieniam zainteresowania, nie lubię gadulstwa i plotkarstwa. Nienawidzę ludzi nieodpowiedzialnych. Jestem leniwa, szczególnie, gdy na zrobienie czegoś mam dużo czasu - zawsze zostaje na ostatnią chwilę. Bardzo lubię piwko i długie szybkie spacery po Warszawie. Potrafię dać facetowi w twarz. No ale starczy.

Gość pomarzyć zawsze mozna
to ostatnie było mocne hahahaha...........

Gość odnosze wrazenie
wspaniale:)

Gość justynka a co mąż na to

Gość p Justynaaa
Mąż - o ile będzie - nie będzie miał ze mną lekko,:).

jesteś szczera strasznie hahahaha....

Gość p Justynaaa
Wiem - i to mnie kiedyś zgubi. Dodam jeszcze, że jestem trochę próżna i lubię być w centrum zainteresowania,:). I uważam, że trzeba znać swoją wartość i mieć ambitne cele w życiu, bo inaczej człowiek tylko wegetuje. Hej, napiszcie coś o sobie!

jestem trochę próżna i lubię być w centrum zainteresowania-- jak kazda kobieta, Jak masz ambicje i lubisz sobie stawiac cel to daleko zajdziesz :)

Gość p. Justynaaa
Tak sobie myślę, że męża to jeszcze niekoniecznie chcę mieć, ale dzieci bardzo chętnie. Chłopczyka i dziewczynkę. Chłopczyk, jak dorośnie, będzie wysokim szczupłym przystojnym szatynem/brunetem o czarnych lub piwnych oczach - po tacie, :). Córeczka zaś będzie wysoką blondyneczką o zielonych oczach - po mamie, :). Oby i charakterki miały odpowiednie. Ciekawe czy wiele kobiet myśli o mężczyznach pod kątem materiału genetycznego. Dla mnie to bardzo ważne. Ale to poza tematem było. Piękny dzień dzisiaj mamy, czyż nie?:)

tak piekny - upał straszny . Tak jak faceci myślisz o 2 osobie jak o materiale genetycznym - taka prawda :)

Gość p. Justynaaa
No nie wydaje mi się, żeby mężczyźni tak do tego podchodzili. Oni chyba chcą mieć raczej cudowną kobietę, a Panie - dzieci. Ale nie wiem na pewno.

Gość p. Justynaaa
"Pomarzyć...", też chętnie poznałabyś miłego rozsądnego Pana?;)

no tak jedno 2 nie wyklucza . Obi wybieraja piękne kobiety , bo chcą miec piekne dzieci . Pomijając fakt własnego ego . Kobieta bardziej pod kontem emocjonalnym , ale tez zwraca uwage na to czy dany osobnik będzie dobrym dawca nasienia .