Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tańczący z bitami

Orgazm wielokrotny

Polecane posty

Hej dziewczyny, Pytanie do was jak często się to zdarza. Wiem, że niektóre kobiety mają po kilka orgazmów, innym wystarczy jeden a jeszcze inne, bidulki, nie mogą dojść lub dochodzą rzadko. Ile z was ma lub miała orgazm wielokrotny i jeśli można zapytać ile to było razy? Czy z partnerem czy tylko w samotności? Wszelkie komentarze mile widziane :) Pozdr.

Gość nigdy w życiu ...
😭

Gość raz z partnerem
mialam dwa, wiecej bym nie wytrzymala, az sie poplakalam bo bylo to strasznie mocne ale chyba najlepsze uczucie z moim zyciem. Wiecej mi sie nie udalo tego powtorzyc a bylo to 3 lata temu

Gość dziewczynalat2o
hmm...chyba 5:P

Gość nie uwierzysz
ale to prawda z mężem 2, z kochankiem 5

Gość ja_zona
ja mam zwykle tak mintetka = 1 orgazm stosunek = 1 czsami 2 orgazmy (moj maz jest dlugodystansowcem :) ) wiec od 1-3 w sesji ale nie zawsze, zdarza sie ze i "0"

Gość Przenośnia
Z obecnym partnerem - przeciętnie to 2 lub 3 sporadycznie 5-6 podczas jednego stosunku... najczęściej orgazm kobieta przezywa przed miesiączką- są dni płodne i bardzo uwrażliwia się ciało i łechtaczka... mój partner potrafi kochac się bardzo długo bez przerwy- to jest ogromna różnica!!! Wczesniej miałam partnera z którym stosunek trwał do 30min. choć mógł często, bo za 10 min. był znów gotowy to mnie rozpraszały takie przerwy... To czy kobieta ma orgazm zalezy w 50% od tego czy dostatecznie się zrelaksuje i podnieci, a w 50% od męzczyzny który potrafi ją dostatecznie pobudzić... Kiedyś tylko słyszałam o orgazmach wielokrotnych teraz uważam że nie ma nic wspanialszego i dołanczam do grona tych wyjątkowych :D

Gość ja_zona
ja jestem zdania ze ten pierwszy jest jednak najprzyjemniejszy :)

Gość puknijta sie
Kobiety lubia przesadzac i kłamac na temat orgazmu tak jak mezczyźni na temat ilosci wypływajacej spermy w czasie wytrysku.

Gość HE HE...
pierwsze słyszę, by faceci na ten temat kłamali??? bez sensu... i z tymi naszymi kłamstwami jest tak samo...bez sensuuu

Gość puknijta sie
ano niestetyy faceci kłamia,ze maja bardzo duze ilosci spermy a kobiety kłamia ,z emaj ciagle i wielokrotnie orgazmy

Gość HE HE...
alez głupoty opowiadasz... są faceci, to tryskają baaardzo a sa tacy co tylko "plus" i juz :p tak samo z kobietami..są takie co maja jeden a są takie co 2-5...i po co kłamać? są różni ludzie, różne potrzeby, różne metody i różne efekty końcowe...

Gość puknijta sie
he he he nie znasz chyba facetow za duzo a kobiety kłamia tez i chyba ty najwiecej kłąmiesz

Gość HE HE...
no właśnie miałam paru facetów i dlatego sie dziwie temu, co piszesz... chyba trafiałam na samych normalnych? albo na samych nie-normalnych?? jakoś zaden nie przechwalał się swoimi mozliwościami wydalanej spermy...hm...dziwne...

Gość puknijta sie
he he he mało swiata jescze znasz i mało facetow.i kobiet tez malo znasz albo znasz same ktore kłamia aby pokazac sie jakoie one to sa seksowne

Gość puknijta sie
nienormalnych

Gość HE HE...
ooo???i jeszcze ja kłamię???żeby było zabawniej...a to już zupełna ciekawostka... a czemu tak sądzisz? dlatego, ze moje wypowiedzi odbiegają od reszty? to mnie stawia w szeregu kłamców? a moze właśnie ja mam tylko odwagę mówić prawdę???

Gość puknijta sie
prawde opowiadaj facetowi a nie na forum i tylko szczera prawde a nie kłam

Gość HE HE...
"mało swiata jescze znasz i mało facetow..." jakie to miłe...naprawdę!!!! słyszałam juz różne epitety pod swoim adresem, ale zaden nie był taki uroczy:)

Gość HE HE...
alez ja nie potrzebuję na forum kłamać, po co??? tu piszę prawdę...

Dziękuję za wszystkie dotychczasowe wpisy. No a czy któraś z was, dziewczyny i kobiety miała np. 10? Z partnerem, kochankiem czy nawet sama - bez znaczenia w jaki sposób :)

ja znam taką która miała 10 raz za razem - opowiadała, że miała tak wtedy jak Tinky Winky wyjął ze swojej czerwonej torebki wibratorki i zaczął ją smyrać tu i tam - ale od tego czasu coś ma nie tak z głową nazywa się Sowa Ewińska