Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie

NIGDY NIE BĘDĘ MIAŁA CHŁOPAKA - kto jeszcze?

Polecane posty

Gość Strzelec-zajety
sa boys ktorzy lubia szare myszki ... takie prawie zakonnice, niedoswiadczone, niewinne i mile ;)

Gość p. Justynaaa
Pół roku to długo? Dobre sobie,:). Długo to parę lub paręnaście lat. A po co chłopak?

Gość multiwitaminka 123
jest tyle fajnych rzeczy ktore mozna robic w zyciu. a wy zachowujecie sie jakby faceto to byla jedyna rzecz do ktorej dazycie:o Zawsze mozna kogos poznac i to w roznych okolicznosciach , ja sama nie naleze do pieknosci a troche juz przezylam :D niesmiala tez nie jestem umiem zaszalec haha . trzeba byc porpsotu zabawnym kokietowac i cieszyc sie chwila pozdrawiam :))

Gość odnosze wrazenie
ja tez przegrywam zycie, autorka topiku nie chce ze mna pisac na gg:(

kaczka dziwacz-tak mysla o mnie wszyscy którzy mnie znają i wiedza ze nigdy nie mialalam chołopaka. a ja poprostu nie chce go mieć i to jest jedyna rzecz na swiecie której jestem pewna . a mam tak od kiedy pamietam:), moje koleżanki zaczynały latac za chłopakami a ja w tym czasie robiłam wszystko by nie uczestniczyć w tej grze. faceci mi sie podobaja , nie raz marzyłam żeby z jakims poflirtować albo coś ale to trwa zawsze tak krótko że nie starcza juz czasu na realizacje tego marzenia:).uwielbiam byc sama, a każda napotkana para zakochanych utwiedza mnie tylko w przekonaniu że dobrze jest być singielką :). mogłabym jeszcze długo pisac o tej mojej dziwnej przypadłosci ale chyba nie ma po co:) pozdrowienia dla wszystkich kaczek dziwaczek:) takch jak ja

Gość smierdziell
tak ci dobrze ze odkopalas temat sprzed 3 lat? :D co to za kod z obrazka :o

Gość kingggus
ja umiem gadać o niczy. bo ja się z tym komś naprawdę rozumiem. tylko on nie wie że jesteśmy do siebie podobni. myśi że jestem kumpelą z klasy która czasami mu pomoże i tyle. za to mnie lubi ale to dobry początek

Gość FatGirl
Nie tylko ty mam 16 lat i jeszcze nie miałam chłopaka a bardzo bym chciała bo większość moim przyjaciółek ma już chłopaka, nie jestem atrakcyjna i może dlatego nie moge znaleźć chłopaka

Gość tdfsdf
hej ja chcem miec dziewczyne co ty nA TO ZEBYSMY SIE POZNALI :)?

Gość gość
nie ma co sie zalamywac .