Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x-eska

Z rozmiaru 36 na 32

Polecane posty

Gość 5t
Autorko topiku nie jesteś oryginalna w swoim pomyśle doprowadzenia swojego organizmu do totalnego wyniszczenia. były już takie przed tobą. . obyś miała na wzgledzie zdrowie -jest takie wazne

Gość Autorko nie radzę ...
schudnąc bo bedziesz wyglądała jak wieszak i nikt na tobie nawet nie zawiesi oka :( Moim zdaniem powinnas przytyć z 5 kg, pozdrawiam

Gość Puk puk...jeste tam ktoś -
Gratuluję.....głupoty!!!

Gość MoDeLkA-19
x-eska wez juz nic nie pisz bo sie osmieszasz! nie zakladaj wogole takich zenujacych topikow- jak mozna byc tak bezmyslnym?a czy nie pomyslalas ze ucierpi na tym twoje zdrowie? nic nie myslisz!!!!!!! dno!!!

modelka ty masz chyba jakiś poważniejszy problem ode mnie, że się tak podniecasz przeokrutnie tym topikiem :D coś wygląda na to może chciałaś zostać w dzieciństwie tą modelka i nie wyszło po prostu ? :D albo jakiś drobny kompleks intelektu ? - to drugie części wypowiedzi by obnażały no ale nic, bo psychoanalizę to nie ja, ale mnie; w każdym razie pozdro laska i szukaj szczęścia gdzie indziej 🖐️ co do panów, chciałam nieśmiało zauważyć, że zaczynają się już powtarzać, ale to dość powszechne dla płci no, a ja zaznaczę tylko, że wciąż mam cichą nadzieję na znalezienie jakiejś kompanki do diety, bo jak by nie patrzeć po to powstał topik

Gość MoDeLkA-19
x-eska o mnie sie nie musisz martwic bo wlasnie zaczynam kariere modelki :P ja juz wiecej sie nie wypowiadam na tym forum bo nie chce mi sie gadac z tak bezmysla osoba jaka jestes ty. Jeszcze wpomnisz moje slowa jak zrujnujesz sobie zdrowko. Sajonara! hahahha

Gość obojetna12345
po cholere chcecie jej przemowic do rozumu...jak chce niech zdechnie z glodu...kogo to obchodzi...