Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamieniczka

Opinia znajomych, przyjaciół.

Polecane posty

Gość kamieniczka

Czy kiedy spotykacie się z kimś, ważna jest dla was opinia otoczenia na temat tej osoby? Czy zerwalibyście z kimś gdyby wasi znajomi stwierdzili że ta osoba jest nieatrakcyjna, że stać was na kogoś lepszego (chodzi mi głównie o wygląd) itd.?

chyba zwariowalabym... innych opinie mam gdzies zwlaszcza na temat wygladu, nie jest ladne to co jest ladne tylko to co sie komu podoba:)

Gość pomarzyć zawsze mozna
Moim zdaniem najwazniejsza jest własna opina . Oceniam ludzi pod wieloma wzgledami , opinia znajomych jest istotna , moze być pomocna - nigdy jednak nie jest najistotniejsza . Przecież oni za mnie nie bedą podejmowac wszystkich zyciowych decyzji . Jestem osobą z własnym zdaniem - inni nie musza za mnie myśleć .

Gość nie nie nie
świnia lubi gówno, Żyd cebulę...nie zwracaj uwagi na to, co mówią. Zakochana osoba pieknieje w oczach innych i odwrotnie, kochana staje się piekniejszą:)

Gość stonkaaa
jakby moje kochanie posluchalo opinii innych to juz nie bylibysmy ze soba..a tak jestesmy teraz szczesiwi...a znajomi przychodza i odchodza

Gość piszczuk
gdyby to buł lisonosz, kelner czy dozorca to tak ...

no coż.. przchodzi mi sie przylączyć do wiekszosci Opinia w/w absolutnie mnie nie interesuje zwlaszcza jesli chodzi o inne osoby

Gość Nie niewazna jest
dla mnie opinia innych, a poza tym nie rozmawiam i nie obgaduje za plecami mojego faceta. Innym tez na to nie pozwalam