Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teścikkk

Zrobiłam test ciążowy i mam małe pytanko

Polecane posty

Gość teścikkk

Kupiłam dzisiaj ten test - był to pierwszy test ciążowy w moim życiu. gdy go wyjęlam to było już widac taki jasny pasek wskazujący na brak ciąży, gdy wykonałam test zgodnie z instrukcją ta kreska zrobiła się wyraxniejsza. mam pytanie czy każdy test ciążowy ma przed wykonaniem go juz taką delikatną kreske

Gość tak tak tak tak tak
.....

Gość teścikkk
dziękuję za odpowiedź. test wyszedł negstywny, chociaż w głębi serca chciałam aby pojawiły się tam dwie kreski

Moim zdaniem jesli masz watpliwosci powinnas zrobic test jeszcze raz.Ja zrobilam test ok dwa tygodnie po zaplodnieniu i wyszedl negatywny choc czulam,ze jestem w ciazy powtorzylam go ok dwa tygodnie pozniej i wyszedl pozytywny wazne aby zrobic test rano.

Gość Wrrrrrrrrrrr
test niewazny, zrob badanie krwi BETA hCg, bedziesz wiedziec w 100%:classic_cool:

Gość Dziewczyny czy
myślicie że test wyknany na 17 dni po stosunku podczas którego mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia pokaże wiarygodny wynik??? Bardzo dziękuję za odpowiedzi :)

Gość opl
mam nardzo podobny dylemat- zrobiłam test 8dni po owulacji i wyszedł negatywny..........nie wiem właśnie czy to już pewne że to nie ciąża

Musztarda ja ostatnio robiłam Quick Vue i jak go wyjęłam z opakowania to była już na nim jedna kreska różowa i po nasikaniu miała sie pojawić druga i wtedy znaczyłoby że to ciąża na szczęście u mnie sie nie pojawiła :classic_cool:

Słuchajcie 18 sierpnia powinnam dostac okres ale oczywiscie jest 30.08 i go nie ma.Odstawilam tabletki przez ten miesiac i uprawialam sex ale oczywiscie z prezerwatywa.zrobilam test ciazowy pre test,po 8 dniach od ostatniego stosunku juz po terminie oczekiwanej miesiaczki i wyszedl negatywny czy to aby napewno wiarygodne?

Gość psikuuss
tina jesli odstawilas w tym miesciacu tabletki ..to znaczy ze okres moze sie spoznic kilkanascie dni ...

Gość kaczorek1987
hej :) czy jezeli zrobilam test ciazowy ok 60 dni po stosunku, w wyniku ktorego moglam zajsc w ciaze, to test powinien pokazac juz wynik? Robilam bobo test i w ciagu 5 minut byla tylko 1 kreska ale po jakims czasie pojawila sie druga bezbarwna linia... nie wiem co mam o tym myslec... :( prosze, odpiszcie...