Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata8929

jak ja to robilam

Polecane posty

Gość agata8929

Chciałam na tym forum opowiedziec wam jak to było z moimi stosunkami.gdy kochalam sie po raz pierwszy czulam bol a gdy on skonczyl lecialo mi bardzo duzo krwi-ale bylo przyjemnie to wlasnie z nim zrobic:) Mój drugi raz byl jeszcze fajniejszy i przyjemniejszy bo juz tak nie bolalao i robilismy to dosc dlugo:* bo bylismy u niego sami w domu:) on wkladal swoj jezyczek w moja psitkie...a ja bralam do buzi jego fiutka. piescilismy sie...czulam sie jak w niebie-bo go kocham:* ale tak jak po pierszym stosunku tak i po tym rowniez leciala mi krew:( i niewiem czy tak powinno byc??? po trzecim stosunku tez leciala mi krew... :( krwawienie trwa za kazdym razem najdluzej do3 dni... czy tak juz bedzie po kazdym moim stosunku?? i czy powinno tak byc?? bardzo mi to przeszkadza:( odpowiedzcie prosze na moje pytania....

Jeli rozpoczelas wspolzycie to koniecznie ppowinnas sie udac do ginekologa po pierwsze w sprawie tych krwawien bo nir powinno byc ich az tyle.a po drugie radze zaczac brac pigulki bo o dziecko nie trudno pozdrawiam

Gość betakaroten
i oszczędź nam opisów, co robiłaś z fiutkiem swojego faceta ;)

wogole dziwie Ci sie dziewczyno ze opisujesz.... na forum co robisz..... z swoim facetem.... kazdy robi z swoim partnerem na to na co sie ma ochote... no ale zeby opisywac ..no Prosze Cie ...wes sie zastanow sie jak masz problem to opisz go..a nie kazesz wnikac w sprawy łozkowe Swoje..elo