Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capivia

ASYMETRIA BIUSTU

Polecane posty

Gość capivia

zapraszam wszystkie kobiety, których dotyczy ten problem do podzielenia się doświadczeniami i sposobami masowania tego drobnego mankamentu. ja mam lewą pierś w rozmiarze D a prawą w rozmiarze C. niestety mam wielki problem z kupowaniem biustonoszy bo a to na jedną jest dobry i na druga za duży albo na jedną jest dobry a na drugą za mały :O

Gość capivia
nie no nie wierzę, że nikt nie ma tego problemu

Gość onaonaaaaaaaaaa
A ja mam jedną pierś wyzej, drugą ciut nizej. Sutki są wiec nierowno i przez to nie pokazalabym sie topless na plazy. Zastanawiam się nad operacją plastyczną, by piersi byly w jednej lini.

Gość kwiat czeremchy
być może mają, ale nie znają sposobu, żeby ten mankament usuwać. poza tym przeważnie zdarza się mniejsza asymetria, ktora jest obecna bez ingerencji plastycznej chyba niemalze u kazdego, ale rzadko jest tak duza.

Gość ajcik
nawet nie niemalze u kazdego - dokladnie i doslownie u kazdego. asymetria wynika z rozwiniecia jednej pólkuli mozgu w stosunku do drugiej - osoby lewo i prawo reczne. Widoczne jest to na biuscie, palcach jednej z rak, oczach itd. To zupelnie normalne :) idealne biursty sa niestety zawsze wynikiem korekty.

Gość sonix
wiem, że lewa strona ciała nigdy nie jest taka jak prawa, ale co zrobić gdy asymetria jest bardzo widoczna? moja lewa pierś ma rozmiar B a prawa C i to niestety widać. nie mogę chodzić bez biustonosza. poza tym zauważyłam że po pewnym czasie moje bluzeczki bawełniane stają się takie jakby powyciągane, tzn tracą początkową formę i szwy po bokach przesuwają się w prawą stronę :(

Gość ulkakaka
ja też mam większą lewą pierś :(

Gość capivia
a nie myslalyscie kiedys o jakis cwiczeniach? niby sa cwiczenia na powiekszenie biustu ale ja bym wolala miec obie piersi w rozmiarze C a nie D :O

Gość capivia
up