Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evv

uwiellbiam gdy..

Polecane posty

Gość evv

uwielbiam gdy jest noc i spie obok mojego faceta, a on w pewnym momencie budzi sie i zaczyna mnie dotykac.. robi to i wiem ze ma na mnie ochote i uwielbiam to, jego dotyk jest wtedy niesamowity..taki delikatny i glodny mnie.. a Wy co uwielbiacie??

Gość Halina ze Szczecina
otwierasz oczy i widzisz że obok leży tyko Twój pluszowy miś :P a ten facte to sen :D

Gość leila -
Uwielbiam wstać skoro świt, wyjść w koszuli do ogrodu i słuchać śpiewu ptaków i obserwować ptasie mamu uwijające sie przy karmieniu swoich piskląt, wąchać drzewa i kwiaty.

Gość Halina ze Szczecina
mieszkasz w bloku i latasz w piżamie po ulichach? :P

Gość szkoda a mógł być taki fajny
topik,znowu te wygłupy.Kiedys był taki topik chyba o chwilach w życiu które zrobiły na nas duże wrażenie,wpisy były o fajnych chwilach i o smutnych strasznych itd

Uwielbiam wstać w nocy i zliczać giwazdy, sycić się zapachem wieczornego powietrza. Zamknąc oczy i.. poczuć na policzku Całus uochanego:)

A ja uwielbialam, bedac na dzialce, raniutko wychodzic na werandke z kawka, do tego papierosek, wspanialy relaks i super uczucie, ale odkac rzucilam palenie nic juz nie bedzie takie samo :o

ja tez uwielbiam dotyk mojego meza i slyszec bicie jego serca kiedy mnie przytula po namietnym sexie