Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemile zaskoczona

czy wszystkie nowe żony ex mężów są takimi idiotkami?

Polecane posty

Gość niemile zaskoczona

jesteśmy 2 lata po rozwodzie ja po rozwodzie od razu wyszłam za mąż a mój ex rok później przed ich ślubem było ok ale po zupełnie jej odwaliło stała się chorobliwie zazdrosna potwornie utrudnia nam życie wymyśla niestworzone histoie i rozpowiada wokoło że mamy romans boję się że jak w końcu dotrze to do mojego męża będę miała niezłe kłopoty potwornie jest zazdrosny czy ktoś zna sposób żeby zamknąć jej paszczę?

Gość wkurza was ten post
w jaki sposob utrudnia ? zycie

Gość niemile zaskoczona
ciągle się mnie czepia wydzwania do mnie do pracy i staszy że porozmawia z moim mężem pytam o czym odpowiada ty już wiesz znajomym nagadała że sypiam z exem nie pozwala mu samemu przychodzić do dziecka robi mu ciągle awantury

Gość dominujaca
powiedz jej ze ma obsesje powiedz o tym twojemu ex spotkajcie sie i wyjasnij im ze twoj ex to przeszlosc i ni einteresuje cie on pod zadnym wzgledem i ma dac ci spokoj bo kochasz obecnego partnera ,a niech bardziej stara sie dbac o swoj zwiazek niz szukac i wklejac romanse wam.prawdo podobnie jestes bardzo atrakcyjna kobieta i ona tego zniesc nie moze.

Gość sztuka teria
olej ją, nie bedziesz jej przecież życia ukladac, chce się zadręczać - jej sprawa

Gość a moze............
jednak cos jest w tym,że ma do ciebie pretensje. Co tak sie boisz męża?

Gość mrówki - jak się pozbyć
Jestem niedoświadczona w tej kwesti ale ja bym zrobiła tak ; zaprosiła ich oboje na obiad i pokazała jak bardzo kocham męża i wyjaśniła całą sprawe . Nie dając sie sprowokować pyskówce > Pwenie samo zaproszenie doprowadziło by ją do szały a co tam hahahaha ps, Jak wiecie jak pozbyć się mrówek - prosze dajcie znać .