Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Czy mogłybyścier być z facetem który nie ma kolegów?

Polecane posty

Gość *taki jeden*
i jeszcze głupszych odpowiedzi:o

Gość donica
jasne ale tylko jesli ma slady po tradziku i wkleja cudze foty na kawie

Gość chomica
Mój facet nie ma kolegów - za to ma koleżanki :/ Tzn. paru kolegów ma, ale nie są to tacy typoi kumple od piwka , tylko takie mazgaje z klubu sportowego. Muszę powiedziec , ze brakuje mi trochę tej typowej dla "kumpli" głupkowatej wesołkowatości i kombinowania, co by tu wymodzić. Te kolezanki i ciapowaci, ułozeni koledzy powiewają nudą - a czasem muszę z nimi spedzac czas, bo wypada

Gość no to tak
moj chlop nigdy nie mial kolegow,kolegi.Kiedy przyszlo do naszego slubu,poprosil mojego najlepszego kolege(juz wtedy bylismy kochankami)zeby byl jego swiadkiem:)Po latach,nadal jestesmy kochankami,mamy funkcje publiczne.Jego baba jest alkoholiczka,moj przystojny malzonek cwokiem.Wszyscy sa szczesliwi,ja najbardziej:)

Gość marzaca.
Jasne.Marze o tym,szczerze.Ale czy tacy sa?

Gość
Andrzej, mój facet ma podobnie, paru kumpli, większość na studiach w innych miastach albo za granicą. Właściwie tylko jeden, z którym spotyka się częściej, ale to częstotliwość może raz na tydzień-dwa...

Gość marzaca.
Ciekawe ale ciut za młody,jeszcze się nie wyszalałes zapewne?:)

Gość marzaca.
ops,zle odczytałam;)))

jak to co ma? To całkiem niezłe pytanie. Sam nie mam kolegów :/ Wstydził bym się komuś na żywo do tego przyznać... powiedzmy, że kiedyś poznam dziewczynę a ona zechce poznać moich znajomych/kolegów... I co??? \"No wiesz... fajnie, że chcesz poznać moich znajomych/kolegów ale jest mały problem. Jestem takim idiotą, ze żadnych nie mam\". To jak najbardziej jest problem... taka sytuacja nie jest odbierania normalnie 🖐️

Moj chlopak ma kolegow teoretycznie :P Tzn niby ich ma, ale prawie w ogole sie z nimi nie widuje. Od pn do piatku od 9 rano do 23 w nocy jest zajety (full time college, full time praca), a w weekendy odsypia i spedza czas ze mna.

Gość raczej tak
:)

\"facet musi mieć wielu kumpli bo to dobrze o nim świadczy\" w tym przypadku nie ilośc się liczy tylko tym jaki oni sa można miec 1 kolegę,ale super faceta a mozna mieć też wielu którzy mieli kłopoty z prawem,są wulgarni itp, więc nie należy oceniac człowieka po ilości posiadanych kolegów

a i jeszcze jedno... nie przeczytałem ostatniego posta :P @ 20:32 Lahkoona tacy ludzie jak opis z postu raczej nie mają żadnego problemu ze znajomymi, kolegami koleżankami... mają ich 🖐️

Gość powodzenia