Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giniaminia

Pękła gumka co robić?

Polecane posty

Gość giniaminia

Pół godziny temu pękła nam gumka...Kochamy się od dwóch lat i zdarzyło się to po raz pierwszy. Zdawaliśmy sobie sprawę, że takie rzeczy się zdarzają, jednak kiedy stajemy z tym prosto w twarz nie wiemy co robić. Jestem 2 dni po okresie...Odchodzę od zmysłów.

Gość giniaminia
upup

Gość paulina z gogolina
KIEDYS MUSI BYC TEN PIERWSZY RAZ!

Gość giniaminia
W tym wypadku wolałabym aby nie było tego pierwszego razu...

Gość bleblebleble
to niech ci facet kupoi postinor duo.. to ejst antykoncepcja po

Gość giniaminia
Tyle że jest sobota i potrzeba recepty na postinor...;(

Gość giniaminia
Mój facet mnie pociesza, że mało prawdopodobne jest, że zajdę skoro to 2 dni po okresie ale ja pewna nie jestem...

Gość bleblebleble
jedź na pogotowie... fakt malo prawdopodobne ale moja kuzynka zaszla wlasnie w ten sposob a tez byla 2 dni po okresie... takze lepiej z tym uwazac.... ale zrobisz jak zechcesz

Gość postiron
idz do lekarza jutro rano i popros o recepte na postinor!przepisze ci ja ginekolog.. mi pekla tez kiedys gumka z moim chlopakiem ..masz na to 72 h takze zdarzysz spokojnie

Gość giniaminia
Kurde jestem totalnie zielona w tych sprawach,nigdy nie byłam u ginekologa i nawet nie wiem gdzie go szukać w sobotę...

Gość giniaminia
Teraz mój facet pojechał do domu i coś tam pozałatwiać ma...A ja sama odchodzę od zmysłów.

Gość postiron
idz prywatnie a najlepiej do szpitala zarejestruj sie z samego rana i tyle...albo poszukaj gin prywatnie..moze jakas kolezanka ci kogos poleci....zadzwon powiedz w czym problem ze chodzi ci tylko o recepte na postiron i tyle..

Gość bleblebleble
albo metoda yuzpe// najpierw bierzesz 4 tabletki microgynonu 21 i za 12 godzin nastepne 4 i dziala tak samo jak postinor tylko jest tansze.. postinor kosztuje ok 70 zl a microgynon 10 zl

Gość postiron
jesli zazyjesz postinor to na bank nie zajdziesz mi sie zdarzylo w dni plodne i bylo ok....zreszta sam lekarz powiedzial ze moge byc spokojna ze nie zdarzyly sie mu reklamacje:))

Gość giniaminia
no ale na to też potrzeba recepty...

Gość bleblebleble
mi sie trz nie zdarzylo mialam 2 wpoadki w zyciu raz wzielam postinor a za 2 lata metoda yuzpe i nie am dziecka takze nie pekaj :D

Gość postiron
ale postinor jest pewny!!a lek o ktorym ty piszesz jest na cos zupelnie innego:)co z tego ze 70 zl kosztuje chyba w tym momencie cena czy to 10 czy 70 nie gra roli!! jesli ma byc dziewczyna w niechcianej ciazy to chyba roznica 60zl nie robi az tak duzej roli!!!a przynajmniej jest to pewne

Gość paulina z gogolina
Przepraszam ze pytam ile ty masz lat?

Gość postiron
boze umow sie do gin jutro i po sprawie....nie panikuj...........wezmiesz tabl jutro i bedzie ok...chyba isc do gin to nie problem....w tej sytuacji

Gość bleblebleble
a moja kuzynka olla to bo myslala ze jak 2 dni po okresie to nie zajdzie i niestety ma dziecko a z facetem i talk sie rozstala

Gość postiron
aco ma wiek autorki do tego?! doholery!! pekla im gumka i tyle zdarza sie!!!!!!!!!!!!!!!!beznadziejne sa pytania o wiek co to ma do rzeczy/

Gość bleblebleble
mteoda yuzpe jest taka sama jak postinor.. poczytaj zanim zabierzesz glos :) zreszta wiem bo stosowalam a i skutkow ubocznycvh mialam mniej nizprzy postinorze

Gość giniaminia
Jesteśmy studentami-to chyba wystarczy. jakbyśmy byli emerytami to bym nie pytała...

Gość giniaminia
Rzeczywiście ściema bo nie zdarzają się takie rzeczy prawda? Najwidoczniej jestem dowodem na to, że się zdarzają. Jestem całkiem roztrzęsiona, dobija mnie że jest akurat sobota,nie mam pojęcia gdzie znajde ginekologa i nie ma mi kto pomóc bo mama i siostra wyjechały na weekend...

Gość postiron
ja bralam postinor 2 razy i jakos zadnych skutkow ubocznych nie miala:)a latwiej wziasc postinor bo lykasz 2 tabl w ciagu 12 h a nie bawqisz sie czyms takim....

Gość postiron
idz do szpitala rano i sie zarekjestruj!!czy to trudne?albowez gazete i poszukaj prywatnie......zadzwon umow sie...

Gość giniaminia
Wiem, że to nie trudno poprostu ciągle jestem w szoku.

Gość postiron
to wez sie w gars i nie panikuj.. bedzie dobrze masz na to 72 h pozaym pewnie masz dni nieplodne.....jutro rano wezmiesz lek i po sprawie...nie martw sie

Gość paulina z gogolina
postiron jaka ty agresywna jestes!