Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

DZIEWCZYNY PO,OZCIE !!!!!?????

Polecane posty

Mam pytanie czy moge byc w ciazy jezeli okres mi sie zpoznia i zrpbiłam test pre -test i wyszly dwie linie tylko jedna teoche mniej widoczna jednak ja widac ale rozni sie od tej pierwszwj. pomozcie dziewczyny czekam .

Gość wojyusiowa mama
ja robilam trzy tety pierwszy wyszedl ze nie jestem a na pozostalych dwoch wyszly mi bardzo bardzo slabe dwie kreski, po tyg jak nie dostalam okresu polecialam zaraz do lekarza ale on powiedzial ze zawczesnie zeby zobaczyc ciaze i kazal przyjsc za3 tyg ja nie chcialam czekac i poszlam do drugiego lekrza ten tez mnie odeslal na pozniejszy termin, ale bylam w ciazy jestem teraz mama

no bo mi sie okres spóznia 6 dni i zrobilam test i taki wynik i nie wiem co mam myslec czy jestem czt nie? a jakie testy robiłas? bo ja pre-test

na tescie ciazowym linia testowa nawet jak wyjdzie troche bledsza to tez oznacza ze test wykryl u ciebie gonadotropine kosmowkowa ktorą moze wydzielac zarodek, no chyba ze jestes na cyklu stymulowanym i dostalas np. Pregnyl to wtedy moze zafałszowac sie wynik, ale ja raczej sklanialabym sie ku ciązy

Gość wojyusiowa mama
byl to 2 bobo testy i pre-test tez prawie po tygodniu jak sie spoznil zrobilam pierwszy pamietaj zeby je robic rano z pierwszych siuskow, u mnie te kreski naprawde byly slabo widoczne ale z mezem je dostrzeglismy, trudno powiedziec czy jestes w ciazy bo testy tez klamia najlepiej to zrob drugi

testy jezeli oszukuja moja droga, to raczej w druga stronę, czyli jak ci wyjdzie negatywny a jednak jesteś w ciązy--bo np. zrobisz za wczesnie test, ale jak test pokazuje 2 kreski to na cud w postaci braku ciązy ja bym raczej nie liczyła:)

tak ja wiem ze trzeba z rana poczekam jeszcze i najwyżej zrobie drugi ale nie mam tak długo okresu czego wczesniej tak mi sie nie zdarzyło

nie bierzesz Pregnylu, nie masz torbieli czynnościowej....jezeli te pierwsze wykluczasz to jesteś w ciązy, potwierdź tylko to robiac beta HCG w laboratorium i wszystko bedzie jasne, na 99% ciążą

nie podejrzewam zadnej chroby u mnie i mysle ze jest to drugie poczekam jeszcze i pojde do lekarza dzieki z odpowiedzi

Paulka123 bardzo dziekuje i widac ta 2 kreske a nawet dobrze tylko tyle ze jest jasniejsza i ciensza mysle ze bedzie dobrze a gdzie mozna zrobic badanie na krew?????

Paulka123 wielkie dzieki na razie poczekam jeszcze i potem sie zdecyduje na badanie albo pojde do lekarza

loza ja tez mialam druga bardzo blada kreseczke i raczej na 99% jestes w ciazy

Gość trusski
wiesz jak ja zrobilam test to byl 1 styczen, wieczor po imprezie. nie nalalam tylu kropelek co powinnam i nic niewyszlo. a ze moj chlopak mowil ze musi wyjsc to dodalam kropelke wody, co rozpuscilo siuski. i wyszly dwie bardzo czerwone kreski. nawet jezeli masz bladziutka to i tak mi sie wydaje ze jestes w ciazy. ja zrobilam test kiedy bylam w 6 tyg, bo dla mnie brak okresu to byla normalka a jeszcze 6 tydz to norma ze wyjdzie bardzo czerwone. piszesz, ze okres mialas dostac w tedy i wtedy... ciaza w testach jest naprawde wykrywana w 99%... takze wg mnie ciesz sie, zycie sie ulozy :)

dzieki dziewczyny bardzobysmy chcieli miec dzidzie i po tych waszych wypowiedziach zrobilo mi sie lepiej i mysle ze bedzie ok

dziewczyny a czy mialyscie jakies inne objawy bo ja mam bol sutkow wiekszy apetyt i niekiedy bol jak na okres??

wrazliwośc sutkow jak najbardziej, bol jak na okres ale nie taki intensywny, dodatkowo parcie na mocz- co godzine lub 2 do WC, duzo wieksza sennosc--------to były moje objawy