Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia-a-a

Czym zabic nude? piszcie w-s-z-y-s-c-i-u-t-e-n-k-o . proosze!

Polecane posty

Gość misia-a-a

Czym zabic nude, co robic? przepraszam że ta tym forum "zdrowie i uroda" ale tutaj są luudzie bardziej poważni i mądrze odpowiadają! Prosze o wypisywanie wszystkich waszych pomysłów na zabicie nudy! ;))

Gość misia-a-a
nie wiecie, czy nie chcecie napisac ?:( jezu to co ja mam godzinami siedziec na kafe .. ludzie..pomÓÓżcie no ;(:*

Gość misia-a-a
tylko to ..? ja chce wiecej pomysłów! Coo wy robicie żeby się nie nudzic?

Gość mi to nie grozi na szczescie
rozumiem ze poza czytaniem kafeterii nie masz zadnych innych zainteresowan :o wez zimny prysznic i wynocha na swieze powietrze 🖐️

Gość misia-a-a
o jakich zainteresowaniach mówisz? wymien wszystko co zabija nude! !

Gość misia-a-a
tylko tyle .. ? jezu ;( ja chce byc odmienna, nie codziennie te same czynnosci ;(( prosze o wymienianie bardzo duzo czynnosci, ;*

zapisz sie na curling :classic_cool: powinno pomoc

Gość misia-a-a
a co to jest ?

Gość jak ty sie nudzisz
jak ty sie nudzisz i niepotrafisz znalezć sobie zajecia to ty poprostu nudna jestes i żałosna. Połap muchy i powyrywaj im skrzydełka.

Gość na wesoło
Rozbierz sie do naga i wylec na podwórko

Gość misia-a-a
jezu ja pytam poważnie wiecie... nie jestem nudna, ani żałosna.. nie znasz mnie a oceniasz! Wes ty sie schowaj lepiej i wiecej tu nie wchódz bo widze sam nie masz co robic ,tylko uprzykrzasz zycie... napisales tak o mnie i co? Dowartosciowałes się? Ciekawe jaki ty jestes, ja bynajmniej nie jestem taka nie znam cie i mam zamiaru oceniać więc i ty nie oceniaj okej?;/ No więc jakie są ciekawe zajecia, na co sie zapisac?

Gość misia-a-a
do ->>jak ty sie nudzisz widze że zrozumiales!:)

Gość misia-a-a
EJ!! jakie są zajecia, żeby się nie nudzic?!!!!;/

Gość retyyy
dlaczego najezdzacie na dziewczynę same jesteście załosne misiu :) - idz pograć w tenisa, ja zaraz się wybieram potem basen, może idz pobiegać generalnie polecam sport, może rower?

Gość misia-a-a
dobra przyjde tu jeszcze, a jak mi nikt nie odpisze to zaczne pytac na innych topikach,ale nic ;( ujdzie :/ :/ :/ paap :* 👄 haha :P żart ;* (moje mysli kli) kocham was ... jak napsizeccie cos . co wy robicie jak sie nudzicie? Jak zabijacie nude? Na jakie zajecia chodzicie zeby sie nie nudzic/ Co robicie w wolnym czasie?

jak nie wiesz co to jest curling to moze o tym poczytaj :o nie wiesz gdzie :o poszukaj ;) caly dzien Ci moze zejdzie a moze tydzien :) a jak Ci sie nie chce to sie na dupie i klikaj na zdrowiu i urodzie z powazniejszymi niz na reszcie kafe uzytkownikami :o 🖐️

Gość misia-a-a
A ty masz kort tenisowy? ta? a ja nie mam :) Ale dzieki ze sie zainteresowałas topikieem pa :*

jestem w szoku że ktoś wspomniał o curlingu :) uprawiam to dyscyplinę :) Teraz akurat na większości lodowisk jest przerwa, niemniej polecam każdej zainteresowanej tym osobie spróbować, świetna sprawa:)

Gość kooociak
co wy robicie jak sie nudzicie? Jak zabijacie nude? Na jakie zajecia chodzicie zeby sie nie nudzic/ Co robicie w wolnym czasie? odpowiadac na te pytania!

jak sie człowiek nudzi idzie gdzies na piwko , wychodzi na dwór , jak siedzisz cały czas na kafeterii to chyba oznaka ze cos jest z toba dziewczyno nie tak , nie masz zadnych zainteresown? rozumiem jak by była brzydka pogoda ale dzis jest wspaniale, ja zaraz wybieram sie z przyjaciołką na małe oplanko jutro moze nad jeziorko lub basen , uprawiaj sporty, ciesz sie zyciem:) a nie siedz w taki piękny dzien na necie:)

Gość gość
Ucz sie tańczyć to zawsze pomoże

Gość gość
ludzie inteligentni nigdy sie nie nudza.

Gość gość
upiecz fajne ciasto

Gość gość
Jedz nad Wisłe wez kij wejdz do rzeki i zawracaj Wisłe kijem.

Gość gość
Żyję już trochę na tym świecie z ręką na sercu nie było jednej minuty abym się nudził.Jeśli nawet na coś czekam nawet na światłach to intensywnie myślę planuję czas ćwiczę jak słyszę że ktoś mówi o nudzie to robi mi się niedobrze dostaję ciarek.Ale to pewnie ADHD ale nikt w moim towarzystwie nie narzeka.

Gość gość
Polecam chodzenie z patykiem i ubijanie pokrzyw, jak miałam 8 lat to podobała mi się taka rozrywka i ani przez moment nie było mi nudno.

Gość gość
za te pokrzywy to po łapach