Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111111mała11111111

tycie

Polecane posty

Gość 111111mała11111111

jak to jest z tym tyciem po tabletkach?? ktos wie?? czy tyjemy bo wiecej wtedy jemy czy tak poprostu i ile najwiecej mozna przytyc??

Gość ehh.....
Z powietrza się nie tyje. Tak samo nie tyje się od hormonów. Tyje sie od jedzenia. Tabletki co najwyżej mogą zwiększać łaknienie, choć w to do końca wierzyć mi się nie chce, a jeśli nawet to można się trochę opanować.. Ewentualny wzrost masy może byś spowowany zatrzymaniem wody w organiźmie, ale to też nie podnosci wagi o 5 czy 10 kg. Także historie o tyciu to raczej elegancka wymówka dla łakomych... Ja w ciagu 4 lat brania schudłam 6 kg, koleżanka z nadwagą nie zmieniła masy w trakcie brania.. Jedna tylko twierdzi, że przytyła, ale patrząc na jej styl żywienia to nie wydaje mi się, żeby to te nieszczęsne tabletki byly głownym winowajcą..

Gość 111111mała11111111
troche mnie uspokoilas bo znajoma mnie nastraszyla ze prawie nic nie jadla a przytyla 10 kg przerazilo mnie to choc do konca wierzyc mi sie nie chcialo

Gość ehh.....
Mam wiele koleżanek, które brały i biorą tabletki i jeśli waga im się "wahnęła" to w granicach 2-3 kg, gdzie było to spowodowane zatrzymaniem wody np większe, napręzone piersi... Same w sobie hormony nie zmnią masy ciała. Jeśli zauważysz, że wzrósł Ci aptety, to albo się ogranicz, albo dobierz inne tabletki, które nie powodują takiego efektu. Inaczej to zwykłe łakomstwo, podjadanie i niekontrolowanie się, a potem zwalanie na tabletki jest przyczyną nadwagi...

Gość 111111mała11111111
dzieki :)

Gość ehh.....
Co do "prawie nic nie jadła" to tez znam takie przypadki:) Cały dzień głodzenia, a wieczorem 3 piwa albo pizza.. ale o tym się nie pamięta, bo przecież cały dzien NIC nie jadłam! Serniczek u babci czy lody co drugi dzien to tez przeciez nic skoro tak "mocno przestrzegan diety"...:) Nie dajmy się zwariować, bo w hormnach kalorii nie ma..

Gość 111111mała11111111
heh to prawda ona lubila sie odzywiac wieczorami... :)))

Gość Marta1983
Od tabletek można utyć jeżeli będą źle dobrane, bądź jeżeli będą powodować duży apetyt i będziesz za dużo jeść

a ja jestem żywym przykladem ze od hormonów sie tyje i nie jem więcej uprawiam sporty ale niestety mój organizm jest na hormony bardzo podatny a co gorsz w październiku zeszłego roku zmieniłam tabletki(po których 4 lata temu przytylam ok5kg)na plasterki EVRA no i teraz równiez mi przybylo ok3kg także to nie jest bajka odżywiam się dobrze 2 razy w tyg chodze do fitness clubu no i co .....niestety gdybym mogła wybrac to wolałabym schudnąć niz przytyc ale cóż mam zrobic taki mam organizm i tyle pozdrawiam