Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie boicie się

Moje pytanie adresuję zwłaszcza do facetów

Polecane posty

Gość nie boicie się

Powiedzcie, czy nie boicie chodzić wieczorami np. na dyskoteki, do kina, czy w ogóle wracać skądś wieczorem (np. z pracy)? Ja strasznie się boję i po 18.00 staram się w ogóle nie wychodzić jak nie muszę. Boję się, że ktoś może mnie pobić np. za to, że się nie tak spojrzę lub, że po prostu znajdę się w niewłaściwym miejscu, w niewłaściwym czasie.

Nie bałEM się. Do czasu jak pan 2m x 2m w sztukach 3 połasił się na spotkanie w ciemnej uliczce. Nie wiem jakim cudem zwiałem;P Chyba dzięki temu że nie stawiałem się i dałem te 2 zł i poszedłem w dlugą... Teraz nie wychodzę wieczorami- może i coś tracę- ale zyskuję. Zdrowia mi nikt nie odda...

Gość ebs
ja na dyski nie chodze, w ogole wieczorami staram sie nie wychodzic. Ale fakt, boje sie. nie boicie się - a ty jestes facetem, czy kobieta?

Ja tam sie kiedyś bałem ale teraz olewka, tak naprawdę nigdy nie wiesz czy ktoś nie poszuka pretekstu żeby ci wpi******ić. Tak po prostu bo kark chce poszpanować lasce. Kiedyś taki jeden mnie zaczepił, wiadomo bez karku, obok spalona na solarium niunia w różu i cekinach, i mówi: Te kolego skocz po piwo, po dwa, tylko na jednej nodze, masz 20 ziła, jak uciekniesz to cię za****bię. Robiło sie kinda boring na tej wsiowej imprezie, to zamówiłem taksę i pojechałem do babki na wioskę za te dwie dychy. Ja tam sie bie boję bo biegam jak gazela, a karki się męczą po przebiegnięciu 100 m.

Gość inna teoria
a ja w takich sytuacjach daję dupy bez pytania jest przyjemnie i mniej strachu

Gość nie boicie się
facetem

Gość ebs
"Ja tam sie bie boję bo biegam jak gazela, a karki się męczą po przebiegnięciu 100 m." ok, jak jestes sam to mozna spierdzielac, ale jak jestes z kobieta?

Gość inna teoria
to kobieta rozklada nogi i wszyscy maja zabawe i jest przyjemnie i mniej groźnie

Gość ebs
To jest wlasnie najgorsze, chcesz gdzies wyjsc z dziewczyna, do pubu/kina to tylko strach, zeby ktos nie napadl :/

Gość jak sam to nie
ale jak z dziewczyna to jak cholera. karki sa agresywne jak widza kogos z ladna dziewczyna, a jak trzech wyskoczy to tak naprawde g... mozna zrobic, a dziewczyny szkoda... :p

Gość inna teoria
albo ty dupcysz albo wychodzisz na miasto i dupca karki. wybor nalezy do ciebie

Gość Tomek 29 Wawa
Myrevin ruchasz troche czy tylko piszesz na kafe?a moze Ty byś na randke ze mna poszedl?

Gość jak sam to nie
inna teoria :D :D :D

Gość inna teoria
myrewin nie ma problemu - jego reka jest niatrakcyjna, gruba owloniona i tak samo popierdolona jak on