Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroclawianin26

Mam problem z dziewczyna !!! co mam robic ??

Polecane posty

Gość wroclawianin26

jestem znia juz 4 lata i z kadzym dniem coraz bardziej sie zalamuje :/ .Do tego wszyscy mnie naciskaja na zareczyny itp a ja tak bardzo nie chce sie znia zareczac chociaz jak kocham hmmm albo nienawidze !!!???

Gość prosta teoria
wyslij ja do Afganistanu :D

Gość wroclawianin26
To nie jest takie proste !!!! bo nawet jak ja wywale z mieszkania ktore mialo byc naszym wspolnym mieszkaniem to ona wraca do 15 minut calkowicie inna usmiechnieta bez winy na twarzy :/ to cholernie mnie wkurza .A na dodatek ja zawsze jej wybaczam po 10 minutach juz :/ chyba se strzele w kolano

moze zaczela ci sie po prostu nudzic, bo za duzo czasu z nia spedzasz? moze mala przerwa pomoze?

Gość prosta teoria
ptaka se odstrzel,będziesz miał spokj na całe zycie z kobitami :classic_cool:

Gość nikaaaaaa
Wiesz co napisales troche malo na temat swojego zycia wiec trudno ci okolwiek doradzac...naprawde. Bo nie wiem dlaczego ja wyrzucasz z domu?tzn rozumiem ze z powodu awantury ale co bylo jej przyczyna?moze poniosly was oboje nerwy?moze ty tez jestes trpoche winien temu ze tak dzieje sie w twoim zwiazku co??? :)

Gość nikaaaaaa
Przyznac sie musze ze ja po awanturze z moim facetem tez za 5 min zapominam o tym i radykalnie sie zmieniam :) zeby juz bylo dobrze...zeby nie marnowac czasu na klotnie..czu to zle? :)