Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle było dni do utraty tchu..

kto tęskni za takim życiem na powrót ?

Polecane posty

nikt ? :(

Gość qe
nikt z nass nie uswiadczyl takiego zycia. gratulacje.

Gość machine gun
a ja to sie juz wyszumiałam i wypiłam co miała wypić i już teraz pora na coś innego niż zycie akademickie. czasem jakas nutka sentymentu za tamtymi czasami, ale codziennosc mnie pochłania..

ktory flmik bo tu mi pare wyskakuje, daj dokladny link to obejrze..:) ale ogolnie ja czesto mam takie dni kieyczuje, ze moje zycie jets takie troche bez sensu?wiesz, ze nie czerpie z niego tyle ile powinnam..

Gość good time
tio byly fajne czasy;-)

Gość good time
mnie weszło..

skopiuj ten link bez kropki na początku linku i bez kropki na koncu linku i wklej do nowego okna jako adres strony, powinno wejsc.

Gość sztuka teria
ja nie tęsknie, o boshe, nigdy wiecej syfu!! Bylo fajnie, ale wolę czysty dom :D

Gość sztuka teria
i te hektolitry wódki, i papierosy, bleee, i ta beztroska, nadzieją, wiara w przyszłość, radość nieskrępowana, przyjaźnie, eeech mlodość, az mi się łezka zakręciła ;)

a co tam czystosc w domu, jak teraz szara rzeczywistosc:(

Gość sztuka teria
tyle było dni __ a może ty się chcesz napić po prostu? No to na zdrowie, ale musze wyskoczyć do Zabki, bo chyba nic już w moim czystym domu nie posiadam ;)

Gość sztuka teria
ja nigdy w akademiku nie mieszkałam, ale bywalo się na gościnnych wystepach :D W jakim mieście miałaś to zajebiste zycie?

Gość Fergie23.
Jak mozna tęsknić za takim życiem?Za życiem obleśnych żuli?Współczuje Ci wspomnień, ja na szczęście takich nie mam.Zawsze bawiłam się i bawie z ludzmi na poziomie i w miejscach z klasąa nie w jakiejś melinie ze stadem długowłosych tłustych łbów:oTfu, aż mnie jeszcze wzdryga jak przypomne sobie, co niedawno ujrzałam:o

krakow. trudniej Ci zrozumiec, dlatefo, ze nie mieszkalas....a ja przez bite 5 lat :)

Gość a ja cie rozumiem
sama mieszkalam w czestochowie przez 3,5 roku. najlepszy okres życia :)

Gość sztuka teria
Mieszkałam za to w dużym studenckim mieszkaniu. Też bylo wesoło, oj było :D Wiesz, te filmiki może nie wyglądają zachęcająco ;) Ale wydaje mi się, że nie chodzi o pokazywanie dupy, tylko o ogólny taki klimat beztroski. A kojarzysz taki kawalek Kazika, z płyty Melassa "gdybym wiedział to co wiem" ?

Gość dobbbrreee
ogladam reszte zycia w akademikach...tesknieee:(

sztuka teria, dokładnie, chodziło o klimat, a nie o tyłek... a z tą piosenką masz rację...być moze za 10, 15 lat spotkam gdzies na dworcu swojego dawnego kumpla z imprezy...co u ciebie nowego, tyle lat cię nie widziałam.... a na studiach się wierzylo ze te przyjaznie przetrwają całe zycie i jeszcze jeden dzien dlużej...to jest dopiero dobijające. sztuka teria, przypomnieniem mi tego kawałka sprawiłaś, ze musze iśc po piwo do lodówki, na rozweselenie, bo inaczje zaraz się rozpłaczę..

Gość ja jestem swiezo upieczona
absolwentka i juz mi brakuje tego zycia i ludzi i jest kontakt narazie calkiem intenstywyny ale kurcze nie widzisz tych mordek juz codziennie :( nie wybierasz sie z nimi o 3 nad ranem po jogurt do sklepu bo tak wlasnie Ci sie zachcialo smutaskowo sie zrobilo buuu a co bedzie za kilka lat??

Gość Fergie23.
idzcie żulice:o

O 6 rano wstajesz, a nie kładziesz się spać. W lodówce trzymasz więcej jedzenia niż picia. Wstajesz rano z łóżka nawet, jeśli pada. Nie spędzasz połowy dnia na strategicznym planowaniu trasy wieczornej eskapady po knajpach. Nie potrafisz już przekonać mieszkających z Tobą do \"picia aż do rana\". Zawsze wiesz, gdzie jesteś, gdy się budzisz. Nie zdarzają Ci się już drzemki od południa do 18. Zamiast mówić \"Już nigdy tyle nie wypiję\" mówisz \"Nie potrafię już pić tyle, co kiedyś\". Nie chodzisz już ze wszystkimi swoimi przyjaciółmi na zakupy do hipermarketu. -------------- Te i inne hasła nabierają dla ciebie nowego wymiaru. stają się rzeczywistością i codziennością. :(

Gość sztuka teria
Nie chciałam nikogo dołowac. Pamiętam jak byłam na drugim roku to nie bylo jeszcze tylu nocnych sklepow. Notorycznie siedzialam do 5 nad ranem z kolega i gadałam o bzdetach. teraz nie wiem, czy potrafiłabym z kimś przegadac tyle czasu. W każdym razie paliliśmy duże ilości papierosów. Zazwyczaj koło 5 siekończyły i wybieraliśmy siędość daleko do nocnego sklepu. I prawie za każdym razem, jak już wracaliśmy, to była godzina 6 i był otwarty sklep pod blokiem. Ot, taka historyjka bez sensu

Gość tyle było dni do utraty tchu.
to my kupowalismy ruskie szampany o 5 nad ranem i siedzielismy na ławkach przed akademikiem - najepsze bylo wtedy gdy siedzielismy na ławce do osmej rano, jak studenci już szli na pierwsze zajecia :D