Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mUckaa -*

Czy mój kolor naturalny powróci? Teraz mam jasny blond .. przez słonce! nie chce

Polecane posty

Gość mUckaa -*

cZesc.. Mam pewien problem, rok temu jeszcze mialam ciemne włosy .. taki ciemny blond .. ateraz mam jsny .. ppróbowałam płukanek przyciemniających ( z orzecha, z szałwi [dłużej]) No i to pomagało tylko że włosy nie na górze .. tylko pod spodem są ciemne i teraz mam tak że mam takie ciemnie tak w głebi a na przodzie taki jasny blond, i również pasemka ... ;( jjuz nie moge!! Co robic? , czy wróci kiedykolwiek mój naturalny kolor, czy da sie to jakos zmyc jakims szamponem z filtrem?? P-O-M-O-C-Y! ;/;(:(:(:(:(

Gość huruguru
wlosy rozjasnione przez slonce wygladaja slicznie,kolor ci wroci na jesien nie stersuj sie prze takie rzeczy :) pzdr

Gość mUckaa -*
wiesz, u mnie było tak że jak chciałam rozjasnic to mi sie przyciemniły (w tamtym roku) a jak chciałam teraz przyciemnic to słonce je rozjasnilo ;/ Ale napewno wróci!? boze to byłby cuuud! dzieki za nadzieje .. ;):D

ja uwielbiam jak sloneczko mi rozjasnia wlosy, i te naturalne pasemka :) jak sie opalasz to zakladaj chustke na glowe zeby sie jeszcze bardziej nie rozjasnily, moze plukanka z kory debu? sa spraye chroniace wlosy przed promieniowaniem ale one raczej przed rozjasnianiem nie ochronia. a moze ktos zna dobry sposob jak w trakcie opalania ochronic bwi przed rozjasnianiem? warstwa kremu z filtrem?

Gość mUckaa -*
a znasz może przepis na ten wywar z kory debu? bo gdzies mi sie to obiło o uszy,chciałam spróbowac lecz nie znam przepisu na to ;(

Gość mUckaa -*
do ->>o jeny jestes ? :( to znasz ten przepis na wywar z kory debu?

nie wiem dokladnie bo sie tym nie interesowalam, ale zapytaj w zielarskim albo w aptece. chyba sie ja zalewa poprostu, ale pewna nie jestem. a jak od slonca Ci sie rozjasnily to gdy mina letnie miesiace wlosy beda ciemniec

Gość mUckaa -*
fajnie że bedą ciemniec. .. ale to troche potrwa co?:( mam zapytać o : Wywar z kory dębu?

nie, to sie kupuje w torebeczce, cos takiego: https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=416 no i bierzesz tego troche i zalewasz wrzatkiem jak herbate, tak mi sie wydaje ale lepiej zapytaj. pewnie na opakowaniu bedzie napisane. kiedys ja mialam w domu, ale juz nie pamietam. wiem, ze mozna uzywac takze do kapieli w wannie-przyciemnia skore :)

Gość mUckaa -*
a to napewno można kupic w aptece ???

mysle ze tak. a jak nie w aptece to na 100% w sklepie zielarskim.

Gość mUckaa -*
aha! ;) dzieki dzieki! mam nadzieje .. bo mam kolor mój wymarzony ale pod spodem :D uhh mówie ci co to za kolor .. jak dla mnie suuper ;D bo moj wymarzonyy ;*:) pozdrawiam ;) dziekii ;] osz to się rozmarzyłam ;D hahahah ;PP

mysle ze az tak bardzo Ci to nie przyciemni, no ale powodzenia ;) a nie myslalas zeby cale wlosy zrobic henna czy farba? jak tak lubisz ciemne.. ;)

Gość Laliitaa
kup sobie henne do wlosow w sklepie zielarskim tam ci doradza co i jak

Gość mUckaa -*
nie nie ;P nie chce farbowania zadnego :P nie to że lubie ciemne, ale chciałam miec taki ciemny blond .. taaki ładniusi ;)) dobranooc ;D (nie to że ide spac, ale ide z kafeteri! :P) pa :*

Gość mUckaa -*
pisaC..! :*