Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znowu_wolna

Jak uczcić ten fakt?

Polecane posty

Zakończyłam dzisiaj kilkuletni związek, który mnie od jakiegoś niszczył. Dlugo nie umiałam powiedzieć \"koniec\"...chyba ze strachu przed samotnością. Dzisiaj wreszcie dojrzałam i wystawiłam jego walizki za drzwi...tak, wiem scena jak z kiepskiego serialu. Przetrzymałam stukanie do drzwi, telefony i obelżywe sms-y. Jestem z siebie dumna:) Musiałam się pochwalić;) Mam wreszcie wieczór, który mogę spędzić tak, jak ja chce:) Jeszcze nie wiem jak, ale sie zastanowie, może podsuniecie jakiś pomysł? Takich wieczorów w najbliższym czasie będzie sporo:)

Gość jestem w szoku....
proponuję wypożyczyć kupę babskich filmów, kupić michę pysznych lodów i zajadać się nimi bez najmniejszych wyrzutów sumienia:) a potem zrobić sobie wieczór piękności - maseczka,pachnący balsam, długa kąpiel ze świeczkami w łazience...trezba się trochę porozpieszczać:) Powodzenia!

Dzięki:) Bardzo mi się podobają pomysły...z wyjątkiem babskich filmów. Jak na ironię zawsze w nich chodzi o faceta:)

Gość hmhmhm
A czemu czekałaś z tym wystawieniem kolesiowi walizek aż tak długo?

Gość gratulacje
silna z Ciebie kobietka 🌻

Gość Eurrr
szkoda faceta, ze tak zostal potraktowany. Czyms sobie zasluzyl?

Gość I tak któryś z następnych
wieczorów spędzisz z następnym facetem, więc babski film może jednak ma sens ? ;)

Gość bedziesz singielka

Gość I tak któryś z następnych
Dlatego też nie nie o dzisiejszym wieczorze pisałem :)

Gość spelniajaca kryteria
ja jauz nie ejstem zmoim pare dni tez czuje sie szczesliwa:)bo ten zwiazek nie mail sensu,tez ludzialm sie ze sie zmieni ale jednak obawiam sie ze przyjda chwile gdy trzeba bedzie poplakac ale poki co ciesze sie zyciem:)

Gość hmhmhm
Mimo wszystko żal jest tego spędzonego ze sobą czasu. Najgorzej, gdy człowiekowi wracają w pamięci miłe wspomnienia:(

Ja też się ciesze:) Właśnie przeglądam maseczki i probuję cos wybrać na te szczególna okazję :D

Gość jeszcze jeden pomysł
Mam jeszcze jeden pomysł i pisze całkiem serio - choć może niektórych zbulwersuję, ale co tam? :P Jak będziesz już leżeć w łóżku po odprężającej kąpieli,wypachniona i wypielęgnowana to zamknij oczy,i zacznij się pieścić dokładnie tak jak lubisz i jak chcesz a jak może jieaz Ci brakowało w seksie z facetem;) I doprowadź się do megaorgazmu:) Niekoniecznie tylko jeden raz:P

ja poki co wyzwolilam sie od tych milych wspomnien,starm sie myslec o tych zlych a tak prawde mowiac wogole nie mysle,moze czasem pzrypominaja mi sie jego slowa,ze chcial mi sie oswiadczyc,ze byl pewny na 200% ze chce z emna byc szkoda czasu an rozpamietywanie wiem,ze pewnei przyjdzie taki dzien gdy bede potzrebowal czyjejs bliskosci czyjegos ciepla,zeby mnei ktos przytulil powiedizal ze kocha -trzeba to bedzie niestety przetrwac samemu:(

Gość hmhmhm
jeszcze jeden pomysł... idz się utop kobieto z takimi tekstami:O

hmhmhm--> w moim przypadku miłe wspamnienia to dość odległa przeszłość. jeszcze jeden pomysł---> dzięki, ale akurat seks to było jedyne co nam wychodziło. Za tym zresztą też nie tęsknię.....jeszcze:D

dobre bo u mnei tez seks byl jedyna tak rzecza,hehe

Gość jeszcze jeden pomysł
a niby czemu? ja pisze całkiem serio i nie jestem jakąś napaloną niewyżytą laską... Czy to że nie ma już w mieszkaniu faceta oznacza że nie możemy zaznać odrobiny przyjemności??? Naprawdę zadziwiasz mnie :O

spelniajaca kryteria---> ja nie mówę \"nie\" wszystkim facetom, tylko temu jednemu. Kiedy będę czuła brak takowego to go poszukam.....kiedyś

jeszcze jeden pomysł --> zostawiam Twój pomysł, na jakiś wieczór kiedy będę potrzebowała wrażeń. Dzisiaj jest mi przyjemnie z całkiem innego powodu... i to chwilowo wystrcza :)

ja te zmowialm ''nie'' ale teraz w suemi czekam an ta swoja wielka milosc-wspaniala idealna:Pale ja naiwna ale kto mi zabroni marzyc

wlasnie ja tez mam uczucie takeigo jakiegos wewnetrznego szczescia a przeciez powinnam zalewac sie lzam jestem optymistyczn i szcesliwa i nei chce myslec co ebdzie jutro cieszmy sie tym co jest teraz:D