Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pliz help informatycy!!!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie mam czasu na szukanie informatycznego forum a czasem kafe nie zaskakuje wiec pytam borland developer studio podpowiedzi. jaki klawisz sie wciskalo zeby ta cholera podpowiadala bo mi nie chce podpowiadac aaaaaaaa....

Gość hehehehehehe.
o 1.00 szukasz informatyka?- to jakaś prowokacja:P

Gość noc to naljepsza pora
na zabawę w pisanie kodu :classic_cool:

Gość czasem pisze w Borland
jak podpowiadać?? Jeśli chodzi Ci o znaczenie polecenia to zazaczas kursorem to co napisałaś i F1, zreszta, co ma o czym ma Ci podpowiadać??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slonce moja lista gg wymarla wszyscy na dlugim weekedziei dupa zbita;/ noc jest najlepsza na pisanie kodu zwlaszcza jak masz go oddac w poniedziałek cholera ...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w developer podpoeiada sam metody do okreslonyk clas czy nie wiem skladników zreszta ze mnie programista jak dupa nie lubie programowac. jak piszesz kawalek kodu to masz tak jak by autouzupelnienie cholera nie wiem jak to nazwac

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
np. mam classe nie wiem czlowiek i on ma jakas metode to automatycznie powino mi po wpicaniu TCzlowiek-> podpowiedziec co mam dalej a nie podpowiada i cholera zajmie mi to duzo czasu zamim tak bede wszystko sprawdzac.

ale on to sam z siebie powiniem robić, zwłaszcza jeśli wstukujesz nawias otwierający, pięknie wyskakuje podpowiedź co i jak i gdzie. Może coś przestawione jest, ale co, tego już nei wiem, akurat nie mam zainstalowenego BDS. Z ciekawości dla ogólu zgromadzonych w tę piękną sobotnią noc - co to za kod piszesz, co to ma być??

no,, i może razem jakoś to rozkminimy..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nom powinien sam a nie robi przez co dostaje bialej goraczki..... aaaaa malutki programik. kilkasz sobie butonki i odpowiadasz na pytanka a on z twoich odpowiedzi wyciaga wniosek na podstawie wag poszczegolnych odpowiedzi i jakies funkcji.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ma byc niby system ekspertowy. ogolnie programik pomaga diagnozowac choroby i wady wzroku i wyszukuje odrazu najblizszego okuliste

i co nie działa Ci?? wklej kod tutaj, co Ci szkodzi, a my ochoczo spróbujemy pomóc, może to jakaś drobnostka, albo coś innego

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w sumie nie zabardzo jeszcze wiem jak bedzie wygladac tam baza wiedzy ani jak to zrealizowac cholera narazie mam troszke grafiki i design i nic pozatym nom pytania tez mam ale pozostaje reszta:P ups... ja sie potne.. a ta cholera jeszcze nie podpowiada.... aaaaaaa

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz to nie chodzi o poszczegolny kawalek kodu ale o to ze to mi utrudnioa prace jak cholera np. zapomnialam przed chwila jak wyciaga sie sciezke do exeka i oczyiscie przeszukiwanie helpa i netu i tak co jakis czas albo kazda metode musze sprawdzac jak ja napisalam czy sie nie pomylilam

jutro caluśka niedziela Dobrodziejko (a może Dobrodzieju), zdążysz jeszcze jutro, jakby coś nie poszło.. To expertowy system? To nie najłatwiej w Prologu to napisać? Zresztą ja się nie znam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taaaa jutro musze animowac:P:P:P:P tak to jest tak sie leni. dobodziejko:) jak mowie ze mnie programista zaden i wole grafike ale coz na studiach programowaniem tez musze sie zajac... niestety i niestety jak narazie najbardziej na biezaco jestem z c++ i cholera nawet nie mam istalik do visuala bo wole visuala.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja programowac poprostu nie lubie i nie umiem ograniczam sie do robienia painta lub kalkulatora wogole sorki za bledy nie chce mi sie poprawnie pisac a jestem dys:P:P:P:P

Jutro?! A to pech przyfrunął ku Tobie natenczas.. Jeśli nie lubisz progamować.. no cóż.. połóż nacisk na grafikę zatem.. i będzie Tobie lepiej i w przyszłości to zaowocuje.. I jak z tym programem ?? Głowa do góry, kawa średnio mocna, jakoś dasz radę. Jak nie to pytaj, może trafi się ktoś kompetentny i pomoże Ci w mig! A i daj relacje tu, jak Ci idzie..,,

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lol zacza mi podpowiadac super:):):):):

Luzik, chyba zobaczył, że 2-ga niebawem, a człowiek nie jest z żelaza itd. :D Trzymamy kciuki, żeby dalej szło, hejjj

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:) nom wogole kto wymyslil sesje:P:P:P:P:P raczej zajmuje sie grafika bo do programowania mnie nie ciagnie choc czasem mnie to cieszy:) kawy nie pijam ale wlasnie pije piwo:P:P:P:P ponoc po pijaku tez sie dobrze pisze lol zartuje oczywiscie:P:P:P w tej chwili robie grafike i nie pamietam funkcji do rysowania np po buttonach zeby im przypisac obrazki aie brzydkie kremowe windosowe cos:P

pewnie się spóźniłem, a niech to.. A brałaś BitBtn i właściwość Glypf, o to Ci chodziło>? A z pierwszej beczki - na pewno będzie dobrze podczas sesji. Kto inny siedziałby tu w nocy i pisał i pisał i pisał ?! Piwo o tak ;) ;) jak Cię najdzie humorek, to następuje wielka ochota, aby zamieszać coś w kodzie.. hihihi

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lol :):)):):):) wlasnie napieszlam blad pamieci cos mu rozszezenie jpeg nie pasuje zapomnialam dodac bobliotek to bylo jpeg.h czy jpg.h? wlaczyc trzeba z kodem nie koniecznie sie wygra i to pisanie i pisanie pojdzie na marne:P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ani tak ani tak jpeg.hpp :P:P i dotego w nagłówkowym :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziala jest slicze:) w takich chwilach to moge nawet zaczac programowac:P

to będzie raczej jpeg.hpp walczysz i walczysz dzielnie, widze ;) to się rozumie! Gitara. Rozumiem, że godzin snu kilka masz wliczone w zapasnie. Rany noc taka ciepła i ciemna.. za pamięci: pochwal sie kiedys na forum jak Ci poszlo zaliczenie teo kodu, co>?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze moze sie pochwale:P:P slodkich snow pa:)

no mam nadzieję, :) słodkich i frywolnych, o Dziewczę !

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze znajdzie sie teraz jakiś zyczliwy czlowiek bo ja juz po calej nocy padam:P a forum informatyczne milczy i moje gg nadal wymarle a juz pozytwnie przekonalam sie ze czasem tu jakis informatyk sie znajdzie. a teraz sie zacielam i od godziny stoje w miejscu a czasu malo:( jak odwolac sie do klasy mam klase w pliku nagłowkowym pomocnicze.h i chce sie odwolac do niej w pliku gowne. mam wskaznij i includ pomocnicze.h ale nie moge sie odwolac przez wskaznik ani prosto;/