Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statuetka

odzywka do wlosow

Polecane posty

Gość statuetka

szukam dobrej odzywki do zniszczonych wlosów przez rozjasnianie,fryzjerka spalila mi wlosy!Slyszalam ze CHENICE ma dobrą?Prosze o rade..........

Gość kicia 29
ja kupilam z hurtowni fryzjerskiej firmy Kallos miodowa jest bardzo dobra + jedwab

Dziewczyny mam do was ogromną prośbę. Biore udział w konkursie w którym mozna wygrac kosmetyki do włosów Farouk. I potrzebuje głosów na moje zdjecia. Prosze zebyscie sie zarejstrowały na stronie www.pieknewlosy.pl czyli tu: http://www.pieknewlosy.pl/forum/profile.php?mode=register&sid=239c8c12dbb5826a727df7ae06d0bcbb A potem weszły na forum=>konkursy=>GŁOSOWANIE=> i zagłosowanie na nr 4 :) http://www.pieknewlosy.pl/forum/viewtopic.php?t=963 Z góry serdecznie dziekuje!!

Gość statuetka
a droga taka odzywka kallosa?

ja też używam mlecznej z kallosa (latte) i 1000 ml kosztuje w sklepie fryzjerskim 25 zł, także jak dla mnieniedroga, a pachnie cuuuudnie

Gość statuetka
dzieki

Gość wiki6
ja uzywam kallosa maski placenta jest super mialam w jednym miejscu sianowte wlosy po pasemkach nic nie pomagalo a tutaj prosze taka niespodzanka tania i bardzo dobra 15 zl za litr w sklepie u radka klade ja dwa razy w tygodniu taka spora ilosc potem na to folie i chusty zeby pod wplywem ciepla sie dobrze wchlonelo i tak chodze nawet 2 godziny potem splukac delikatnie rozczesac wkosy i pozwolic im aby same wyschly ja mam wlosy naturalnie krecone wiec juz z natury sa suche ale ta maska czyni cuda polecam szczerze uzywam ja 3 miesiace

Gość sweetevil
najlepsza odzywka na zniszczone wlosy to ta z Yves Rocher (fioletowe opakowanie) , jest cudowna!! ale dosc droga bo okolo 40 zl:)

Gość Magda - oriflame - Magda
na zniszczone włosy najlepsze są odżywki i szampony kokosowe; bardzo fajnie działają różne maseczki do włosów i olejki na goraco

Gość kicia 29
ta moja miodowa Kalloss-7 zl kosztuje a jedwab 4,50-b wydajna w hurtowni u Radka kupilam -zamierzam kupic inne Kallosa odzywki bio wyczytalam o nich w damskiej torebce i na miodowa sie skusilam-mialam siano i nie zaluje

dziewczyny przekonalyscie mnie na zmiane odzywki do wlosow na wlasnie ta z Kallos :)mam nadzieje ze wlosy mi nie wyjda ;)

Gość kicia 29
napewno nie wyjda i po kilku stosowaniach zauwazysz roznice-kup sobie tez jedwab fajny jest do suvhych wlosow pozdrawiam:D

Gość statuetka
juz zamowilam u Radka Kallosa,dzieki wszystkim :-) :-) :-)