Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to już

śluz podbarwiony krwią pod koniec ciąży

Polecane posty

Gość czy to już

Jestem 4 dni po terminie. Wczoraj cały dzień mnie czyściło. Wieczorem zauważyłam śluz podbarwiony krwią i ciągle go mam. Brzuch mnie boli jak na okres. Dodam, że czop odszedł mi kilka dni temu. Chciałam się zapytać, czy któraś z Was tak miała, bo nie wiem co o tym myśleć. Jeszcze chciałam napisać, że w tym śluzie nie ma tak dużo krwi.

Gość czy to już
proszę, odpowiedzcie

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym pojechala juz na porodowke

Gość moja kolezanka tam była
najwyrazniej zaczęło się,jedz do szpitala

mi tez czop wypadl kilka dni wczesniej, jestes po terminie to zglos sie do szpitala, powiedz ze nie pokoi cie to a jak nie beda chcieli przyjadz albo zobczyc to powiedz ze boli cie np tez kregoslup ja tak zrobilam i mnie przyjeli na patologie ciazy zaraz pozniej po badaniu ginekologicnym mialam sluz z krwia a za ok4 godz wody mi odeszly i zaczelam rodzic, powodzenia

ja jak mialam taki sluz to 7 godzin pozniej trzymalam juz dziecko na reku :] podejrzewam ze odchodzi ci czop sluzowy.... wiec pakuj sie kochana :] zycze powdzenia i latwego i szybkiego porodu P.S. czasem czop odchodzi na kilka dni lub dluzej przed porodem... ale napewno zauwazysz....

Ja tak mialam, pojechalam do szpitala a w nocy urodzilam.

Gość czy to już
czop na pewno odszedł mi kilka dni temu. Ten śluz jest dość rzadki i ma pasma krwi. Nie mam skurczy, tylko brzuch boli mnie jak na okres

to sa wlasnie poczatki skurczy :] uciekaj i odprez sie .....bedziesz potrzebowala duzo sil..... POWODZENIA