Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 101082

WAGA W CIAZY

Polecane posty

Gość 101082

CZESC WSZYSTKIM PRZYSZLYM MAMOM DZIEWCZYNY CHCIALA BYM SIE DOWIEDZIEC ILE PRAWIDLOWO KOBIETA W CIAZY POWINNA TYC NA MIESIAC. JA JESTEM JUZ W CZWARTYM MIESIACU MOJ BRZUSZEK ZACZYNA JUZ WIDAC A NA WADZE NIE PRZYBRALAM NIC. MOJ LEKARZ MOWI ZE TO NIC NIE SZKODZI ALE MOZE WY COS WIECIE NA TEN TEMAT PROSZE NAPISZCIE COS. POZDRAWIAM

Gość ciezaciaza
nie masz sie czym martwic! ja w ciazy porzytlam 7 kg, i to dopiero w ostatnich tygodniach zaczelam tyc moja siostra w calej ciazy przytyla tylko 5 kg

Gość 101082
dzieki za odpowiedz

no a ja ponad 30 kg i na dodatek bardzo puchłam....ale kazdy organizm inaczej sobie przybiera. sama sie przekonasz nie ma reguły

Gość 101082
DZIEWCZYNY CZY KTOSZ WAS WIE COS JESZCZE NA TEN TEMAT??????? NIE USPOKOILO MNIE TO AZ TAK

Gość SloneczkoS
kobieto to dopiero 4 miesiac, jezeli bedziesz w 7 i nadal zero na koncie to jest powod do zmartwin!! ale nie 4 miesiac, bez paniki :) jezeli wg usg dziecko nie jest opoznione ito to po co wyszukiwac nieistniejsacych problemow? zapewne gina i polozna juz o to molestowalas, po co nas sie jeszcze o to pytasz? chyba ich zdanie jest wazniejsze

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 28kg, teraz jestem na początku 8 drugiej i przybrałam 22kg, ale mam kuzynke, któar przez 7 miesięcy(urodziła wcześniaka) przytyła tyko 3kg. Myślę,że teraz twoje dziecko ciągnie z ciebie wszystko co mu jest potrzebne, jedz zdrowo i niezadręczaj się.