Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonka2

Drugi test negatywny-co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość sonka2

Witam Chciałam zapytac czy przyczyną braku miesiaczki w moim przypadku moze być ciąża? Ostatnią miesiączkę miała 21 kwietnia a 19 maja kochałam się bez zabezpieczenia.Po 2 tygodniach od stosunku zrobiłam test i wyszedł ujemny. Pragnę nadmienic iż moje cylke sa bardz nieregularne czsam wynoszą 25 dni 31, 38 a nawet 40 dni. po tygodniu wykonałan następny i znowu nic. Czy powinnam wykonać test po terminie spodziewanej miesiączki.Proszę o odpowiedż:

Gość sonka2
Dlaczego n ikt się do mnie nie odezwie i nie napisze mi o moim problemie

Gość masz dwa wyjscia
albo twoje miesiaczki sa tak niergularne, ze jeszcze nie masz kolejnej, albo tak, ze owulacje mialas ok 30- go dnia cyklu i jestes w ciazy:)

Gość sonka2
masz dwa wyjścia myślisz że powinnam zrobić jeszcze jeden test po terminie spodziweanej miesiączki? Proszę o odpowiedź

Gość masz dwa wyjscia
Jeszcze jeden test nie zaszkodzi:) Tymbardziej, ze sama sie przekonalam, ze sa zawodne;)

Gość sonka2
dzięki za odpowiedź:)

Gość kalka23
a może tak ginekolog??? halo?? jest taki lekarz jak GINEKOLOG ! dla dobra dziecka, które w sobie nosisz idżże do tego ginekologa i on Ci da lepsze informacje niż forumowicze

Gość sonka2
dziesiaj byłam u ginekologa i dostałąm luteinę a ciąży to ona raczej nie stwierdziła zobaczymy co dalej, a ja bym chciała być w ciąży:)